به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای درست کردن نان سیر شما چندین گزینه دارید و میتوانید طعم آن را بنابر ذائقه خود تغییر دهید، اما نان، سیر و سبزیجات معطر پایه اصلی هستند که هرگز نمیتوان آنها را حذف کرد، چون بدون آنها ناهار شما بی معنی خواهد بود. بعضی از ما غذای تند را ترجیح میدهیم پس هیچ مانعی برای افزودن مقدار متناسبی از فلفل به این نان وجود ندارد.
نان سیر تازه و خوش عطر را از فر گرم درآورید تا زندگی به روی شما لبخند بزند. نان سیر در واقع یک ناهار ایتالیایی است که با نان ایتالیایی یا فرانسه، سیر، کره یا پنیر و سبزیجات معطر درست میشود. نان در فر گذاشته شده و لبههای آن ترد شده و داخل آن همچنان نرم میماند. سیر تازه و سبزیجات معطر نقش اصلی در طعم دهی آن دارند ضمن اینکه کره یا پنیر آن را نرم، خوشمزه و مقوی میکند و شما حس خوردن یک غذای کامل را دارید.
برای اینکه یک غذای خوشمزه داشته باشیم حتما نیازی به مواد گران قیمت و یا صرف وقت زیاد نیستیم؛ بعضی از غذاها با کمترین مواد و با کمترین تلاش ممکن درست میشوند، اما نتیجه کار فراتر از انتظار است. بهترین غذاها معمولا با با چیزهایی ساده همانند نان تازه شروع میشوند.
ناهارهای ساده و صمیمی هم چیزی بهتر از سوپ و نان سیر تازه ندارند و تصور یک پاستای پر سس و خوشمزه همراه با نان سیر در یک روز بارانی فوق العاده است. بله اینها تصورات خوبی هستند که به زودی ممکن میشوند، چون پاییز رنگارنگ ما بالاخره خودش را نشان داد اگر چه در جنوب کشور هنوز هوا گرم است، اما کوتاهی روزها نشانه پاییزی کوتاه و گذراست، چون خوشیهای هم خیلی کوتاه و گذرا هستند.
برای درست کردن نان سیر شما چندین گزینه دارید و میتوانید طعم آن را بنابر ذائقه خود تغییر دهید، اما نان، سیر و سبزیجات معطر پایه اصلی هستند که هرگز نمیتوان آنها را حذف کرد، چون بدون آنها ناهار شما بی معنی خواهد بود. بعضی از ما غذای تند را ترجیح میدهیم پس هیچ مانعی برای افزودن مقدار متناسبی از فلفل به این نان وجود ندارد.
سبزی معطر همیشه باید باشد، اما نوع آن کاملا اختیاری است و میتواند نمایانگر سلیقه و حتی محل زندگی شما باشد. مرزنجوش، رزماری یا کمی آویشن برای سبک ایتالیایی و زیره و نعناع برای سبک ایرانی خیلی مناسب هستند. بعضی البته سبزی را کلا حذف کرده و فقط به سیر برشته اکتفا میکنند که من آن را دوست ندارم اگر چه کاملا حق شماست که مدل خودتان را داشته باشید.
میتوانید مقداری سیر تازه را همراه با سیر سرخ کرده ترکیب کنید. بعضی از افراد هم مثل من سیر دوست دارند و بعضی هم نه که در این صورت میتوانند پودر سیر را جایگزین آن کنند تا طعمی ملایمتر داشته باشند.
نان سیر با کره
مواد لازم برای نان سیر با کره
طرز تهیه
۱. فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سلسیوس روشن کنید. نان تازه را با چاقوی ارهای (دندانهدار) بصورت افقی برش بزنید.
۲. در کاسهای کوچک کره، سیر، جعفری، ریحان، ارگانو و فلفل را با هم مخلوط کنید.
۳. مخلوط کرهای را روی نانهای نصف شده بصورت یکدست پهن کنید. نان را توی سینی فر قرار دهید.
۴. نان را در فر گرم شده به مدت ۸ دقیقه بپزید.
۵. شبکه فر را نزدیک به گریل قرار دهید. بگذارید نان حدود ۴۵ ثانیه تا ۳ دقیقه گریل شود تا موقعی که طلایی قهوهای شود. موقع گریل کردن نان حتی یک لحظه هم از آن چشم برندارید، چون نان به سرعت قهوهای شده و در صورت کمی تاخیر، خواهد سوخت.
۶. نانها را برش زده و گرم سرو کنید. در صورت نیاز روی آن کمی نمک بپاشید.
نکات مهم
نان سیر پنیری
نان سیر پنیری برای کسانی خوب است که نان سیر دوست دارند، اما زیاد طرفدار نان و کره نیستند. حقیقتا من خودم خیلی دوست ندارم یک نان کرهای و چرب داشته باشم بخصوص برای افرادی مثل ما که در سنین میانسالی به سر میبریم و باید بیشتر مواظب کالریهای دریافتیمان باشیم. نان کرهای باعث میشود حس سنگینی به ما دست بدهد از این جهت آن را به افراد جوانتر توصیه میکنم و نه همسن و سالان خودم.
برای این نان هم از سبزیجات معطر مثل جعفری تازه استفاده میشود. شما میتوانید سبزی خورد علاقه خودتان را استفاده کنید. من خودم پنیر را همراه ریحان خیلی دوست دارم. برای نان پنیری از پنیر موزارلا و پارمزان همزمان استفاده میشود. هر دوی اینها با هم طعمی عالی میسازند. پنیر موزارلا حجم دهنده است و پارمزان سریع ذوب میشود و لطیف است. برای درست کردن این نان سیر میتوان از نان ایتالیایی یا نان فرانسه استفاده کرد. سیر را هم به صورت تازه برای عطری قوی و هم به صورت سیر خشک استفاده کرد. پودر سیر برای کسانی خوب است که میخواهند طعمی ملایم و نهفته داشته باشند.
مواد لازم
طرز تهیه
۱. فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سلسیوس روشن کنید. نان را از طول برش بزنید و دو نیم کنید. دو برش نان را کنار هم در سینی که کف آن کاغذ فویل گرفتهاید، بگذارید. بخش برش زده را به رو بگذارید.
۲. در یک کاسه مناسب، با استفاده از چنگال، کره، روغن زیتون، سیر، نمک و فلفل را با هم بهم بزنید.
۳. مخلوط را روی هر دو نیمه نان پهن کنید سپس کاغذ فویل را روی نان بکشید و در عرض ۱۰ دقیقه آن را بپزید.
۴. نان را از فر درآورید و روی آن را پنیر بپاشید.
۵. نان سیر را داخل فر بپزید تا زمانی که پنیر طلایی شده و حباب بزند.
نکات مهم
منبع: برترین ها
انتهای پیام/