به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در حالی که در سال های قبل هکرها ترجیح می دادند برای آلوده کردن رایانه های کاربران ایمیل هایی با فایل های ضمیمه آلوده ارسال کنند، این روش مدتی است تغییر کرده و این افراد ترجیح می دهند آدرس های URL آلوده ای را در ایمیل های مذکور جاگذاری کنند تا رایانه کاربران با کلیک بر روی این آدرس ها آلوده شود.
یافته های موسسه تحقیقاتی پروف پوینت نشان می دهد در نیمه اول سال 2019 بخش اعظم ایمیل های آلوده ارسالی حاوی لینک هایی به فایل های آلوده و نه فایل های ضمیمه آلوده بوده اند و روند غالب در این زمینه تغییر کرده است.
بر اساس همین بررسی در سه ماهه دوم سال 2019 حدود 85 درصد از کل هرزنامه های آلوده حاوی لینک به فایلی آلوده برای بارگذاری بوده اند و این فایل ها در قالب ضمیمه ایمیل ارسال نشده بودند. این روند در سه ماهه اول سال 2019 نیز به همین شکل بوده است.
به نظر می رسد افزایش هشیاری کاربران و کلیک نکردن آنها بر روی فایل های ضمیمه مشکوک که موجب افزایش ناکامی هکرها شده، در نهایت این افراد را بدین نتیجه رسانده که باید از روشی متفاوت یعنی گنجاندن لینک های آلوده برای اقناع و فریب کاربران استفاده کنند.
از سوی دیگر باید توجه داشت که ارسال ایمیل های حاوی لینک در دنیای تجارت بسیار متداول است و بسیاری از افراد نیز در مکاتبات شخصی خود دست به چنین کاری می زنند. از این روش قبل از هر چیز برای ارسال بدافزارهای بوت نت استفاده می شود و ارسال تروجان های بانکی و بدافزارهای سرقت اطلاعات در رتبه های بعدی قرار دارد.
منبع: فارس
انتهای پیام/