میرشکار گفت: پارک علم و فناوری قم باید کمک کند تا خدمترسانی کمیته امداد از حالت سنتی خارج شود.
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،اکبر میرشکار قبل از ظهر یکشنبه در بازدید از دستاوردهای پارک علم و فناوری استان قم با اشاره به دیدگاه مثبت مقام معظم رهبری به نخبگان و فناوران جامعه، گفت: نخبگان جوان سرمایه اصلی و آیندهساز نظام هستند.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) با تمجید از عملکرد واحدهای فناور عضو پارک در توسعه علم و فناوری در سطح استان قم گفت: برای کمیته امداد ارتباط با نخبگان جوان و فناوران صاحب ایده یک واجب عینی است.
میرشکار با حمایت از طرح یکی از شرکتهای عضو پارک مبنی بر خدماترسانی آنلاین تأسیساتی به کاربران، گفت: این واحد فناور میتواند با امضای قرارداد همکاری به اعضای تحت پوشش کمیته امداد خدمترسانی کند و با این کار هم خدمات ارزان ارائه و هم امنیت خانههای مددجویان را تأمین کنند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) قم با اشاره به اینکه نابسامانی اوضاع اقتصادی وظایف کمیته امداد را دشوار کرده است، گفت: اکنون بیش از ۴۰ هزار نفر تحت پوشش کمیته امداد استان قم هستند که باید در نوع حمایت و امدادرسانی به آنها تجدید نظر کنیم.
میرشکار با تأکید بر اینکه پارک علم و فناوری قم باید کمک کند تا خدمترسانی کمیته امداد از حالت سنتی خارج شود، گفت: اینکه مبلغی را به عنوان کمک مستقیم و یارانهای در اختیار مددجویان قرار دهیم اصلاً منطقی و مطابق با عقل معاش نیست و هزینههای اجتماعی بالایی هم دارد.
او با ابراز تأسف از اینکه ۶۵ درصد مددجویان از زنان سرپرست خانوار هستند، گفت: بانوان به دلیل اینکه باید به صورت همزمان مسئول خانه و فرزندان و شاغل باشند شرایط سختتر و محدودتری دارند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) قم با بیان اینکه تعداد زنان با سواد با تحصیلات عالیه زنان سرپرست خانوار در استان بالاست، افزود: اگر بتوان از ظرفیتهای این افراد از شرکتهای فناور استفاده کرد میتوان کارآفرینی فناورانهای فراهم کرد که این عزیزان بیشتر سر خانه و زندگی باشند و به مسئولیت مادری خود توجه بیشتری کنند.
میرشکار با اذعان به اینکه کمیته امداد قم ورود جدی و مهمی به حوزه فناوری نداشته است، گفت: ما میتوانیم در قالب همکاری با شرکتهای عضو پارک و با طراحی اپلیکیشنهای فناورانه نیازهای مخاطبان و اعضای خود را متناسب با نیازها و اقتضائات تأمین کنیم.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قم با ابراز خرسندی از توسعه علم و فناوری در سطح استان گفت: خوشبختانه اراده جوانان نخبه و صاحب فکر برای انجام کارهای بزرگ و توسعه کشور بسیار امید بخش است.
رئیس پارک علم و فناوری استان قم نیز در این دیدار با بیان اینکه جامعه هدف مشترک بسیاری میان پارک و کمیته امداد امام خمینی (ره) وجود دارد، گفت: اگر برنامه تعریف شده و هدفمندی میان دو طرف ایجاد شود شاهد رشد و توسعه اشتغال و فناوری میان مددجویان کارآفرین استان خواهیم بود.
سید حسین اخوان علوی با تأکید بر اینکه پارک علم و فناوری قم در سالهای اخیر دستاوردهای بسیار بزرگی برای استان داشته است، گفت: نرخ فروش شرکتهای فناور و دانش بنیان در سال ۹۷ به بیش از ۶۵ میلیارد تومان و نرخ صادرات شرکتهای دانش بنیان استان به بیش از یک میلیون دلار میرسد.
رئیس پارک علم و فناوری استان قم با اشاره به حضور موفق شرکتهای عضو پارک علم و فناوری قم در نمایشگاههای تخصصی، گفت: شرکتهای عضو پارک تنها در نمایشگاه ملی هفته پژوهش و فناوری بیش از ۷ میلیارد تومان قرارداد فناوری امضا کردند که رتبه اول کشور در امضای این نوع قراردادها در میان پارکهای علم و فناوری به دست آوردیم.
اخوان علوی با بیان اینکه باید ظرفیتها و توانمندیهای مددجویان فعال و کارآفرین کمیته امداد امام خمینی (ره) شناسایی شود، گفت: برقراری تفاهم نامه همکاری میان پارک و کمیته امداد میتواند به راستی آزمایی توانمندیها و نیازهای دو طرف بیانجامد.
رئیس پارک علم و فناوری استان قم با اشاره به اینکه کمیته امداد نیاز به طرحها و ایدههای تازه و جذب کننده دارد، گفت: به عنوان نمونه کمیته امداد میتواند با نامگذاری صندوقهای صدقات به نام شهدا و افراد معتمد هر محل، به تقویت و توسعه کمکهای مردمی منجر شود.
انتهای پیام/ح