به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از شبکه تلویزیونی سیانان، نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا سرپوش گذاشتن دولت این کشور در موضوع افشاگری درباره گفتوگوی دونالد ترامپ با رئیسجمهور اوکراین را دخالت قوه مجریه در رویهای قانونی توصیف کرد.
نانسی پلوسی گفت: «نه فقط باید به موضوع سرپوش گذاشتن در موضوع اخیر از سوی رئیسجمهور رسیدگی شود, بلکه باید برای مخفی کاری در موضوع همین سرپوش گذاری، نقش دادستان کل رسیدگی شود. عملکرد دادستان کل در موضوع رسیدگی به پرونده اوکراین همچنان در کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان در جریان است.»
رهبر اکثریت دموکرات کنگره آمریکا گفت: «دست کم برای موضوع رسیدگی و تحقیق در این خصوص, آرائی بیش از اکثریت دموکراتها را در اختیار دارد و از سوی دیگر, نوعی حس فوریت نیز وجود دارد تا این موضوع در اسرع وقت رسیدگی شود. البته رهبر اکثریت دموکرات در کنگره آمریکا جدول زمانی برای این اقدامات مشخص نکرده است، ولی احتمالا این موضوعات تا قبل از تعطیلات جشن سپاسگزاری و تحقیقات مربوط به استیضاح در این مدت زمان جمع بندی میشوند.»
نانسی پلوسی گفت: «هنوز مشخص نیست گام بعدی در رسیدگی به موضوع سرپوش گذاری در یک موضوع و نیز مخفی کردن این سرپوش گذاری چه میزان زمان میبرد.»
پلوسی درباره نگرانی از امنیت فرد افشاگر گفت: «واقعیت این است که ما بسیار نگران امنیت وی هستیم، آنچه که رئیسجمهور گفته است چیزی فراتر از اقدامی غیر مسئولانه است, این اظهارات خطرناک هستند.»
پلوسی گفت: «افراد افشاگر نقش بسیار مهمی در افشای عملکرد نادرست دولتمردان ما دارند و اگر دعوی آنها از نظر دادستان کل معتبر شناخته شود و مایه نگرانی فوری باشد, باید به مدیر اطلاعات مرکزی داده شوند. بر اساس قانون مدیر سیا نیز این اطلاعات را باید در اختیار کنگره قرار دهد.»
رئیس مجلس نمایندگان آمریکا گفت: «کاخ سفید و قوه مجریه در این رویه مداخله کرده اند و باعث توقف این رویه شده اند. درباره رئیسجمهور هم باید بگویم که گفته است کسانی که اطلاعات را در اختیار این افشاگر قرار داده اند, به شدت به دنبال تضعیف دولت بوده اند. این همان کاری است که تقریبا رئیسجمهور هر روز آن را انجام میدهد.»
یک افشاگر فاش کرد رئیسجمهور آمریکا در گفتوگویی تلفنی با رئیسجمهور اوکراین خواهان تحقیقات در خصوص جو بایدن و پسرش شده است.
سرانجام دولت ترامپ با فشار اعضای دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا تصمیم گرفت متن این مکالمه تلفنی را منتشر کند و در اختیار عموم قرار دهد.
در پی این رسوایی ۲۱۹ نماینده دموکرات روز چهارشنبه گذشته به همراه یک نماینده مستقل به اجماع خواهان استیضاح و تحت پیگرد قرار دادن ترامپ شدند.
انتهای پیام/