رئیس اداره بهداشت مواد غذایی گفت: افرادی که در پیاده روی اربعین شرکت می‌کنند باید بهداشت فردی خود را به طور کامل رعایت کنند.

توصیه در خصوص تغذیه و بهداشت در سفر اربعینرضا غلامی، رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی وزارت بهداشت در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به توصیه‌های بهداشتی به زائران اربعین اظهار کرد: افرادی که در پیاده روی اربعین شرکت می‌کنند باید بهداشت فردی خود را به طور کامل رعایت کنند و قبل از مصرف مواد غذایی دست‌های خود را به طور دقیق با آب و صابون شست و شو دهند.
 
او ادامه داد: به افرادی که در مراسم پیاده روی اربعین شرکت می‌کنند، توصیه می‌شود که به علت وجود گرد و غبار احتمالی ماسک استاندارد با خود به همراه داشته باشند و بهتر است از آب بسته بندی در طور مسیر پیاده روی اربعین استفاده کنند.
 
غلامی بیان کرد: نیرو‌های بهداشت محیط وزارت بهداشت بر روی موکب‌های مستقر در طول مسیر نجف تا کربلا نظارت دقیق دارند و توصیه ما این است؛ به دلیل آنکه مردم عراق ذائقه خاصی دارند و به استفاده از روغن زیاد عادت دارند؛  زائران از مواد غذایی که با ذائقه آنها سازگارتر است، استفاده کنند.
 
رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی وزارت بهداشت گفت: توصیه می‌شود از حمل مواد غذایی که احتمال فساد آنمها وجود دارد، خود خودداری کنند و غذا را در همان محل به صورت گرم مصرف کنند بهتر است از مصرف مواد خام و سالاد خودداری کنند.
بیشتر بخوانید: آغاز به کار سومین همایش بین‌المللی اربعین حسینی
غلامی افزود: وزارت بهداشت به زائران اربعین توصیه می‌کند که از استعمال دخانیات در موکب‌ها و به خصوص در هنگام اسکان خود داری کنند و قبل از ورود به موکب برای حفظ بهداشت فردی و جمعی جوراب‌های خود را با آب و صابون بشویند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.