به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، سجاد سلطان زاده، سرکنسول ایران در ارزروم ترکیه در جلسه هم اندیشی با مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل گفت: به عنوان مثال سال گذشته در گمرکات بخشنامهای اجرا شد که ازورود برخی خودروهای گردشگران ممانعت میکردند و این در حالی است که چنین بخشنامههایی دافع گردشگر است.
او با تاکید به ضرورت مداخله وزارت میراث فرهنگی به مشکلات فعلی جذب و حضور گردشگران افزود: استان ارزروم با استان اردبیل ۳۰۰ کیلومتر فاصله دارد، اما در عمل برخی قوانین و مقررات ما مانع از ورود گردشگر میشود و نوعی نگاه منفی را نیز دامن زده است.
سلطان زاده تصریح کرد: نه تنها چنین فضایی نیازمند تغییر است بلکه در مقابل باید فرصتی فراهم ساخت تا خبرنگاران خارجی و تورلیدرها به این استان سفر کرده و جاذبههای آن را در سطح گسترده معرفی کنند.
سرکنسول ایران در ترکیه با بیان اینکه همه مسئولان میخواهند توریست به ایران بیاید، اما در عمل باید شرایط فراهم شود، افزود: در عین حال میتوان بستههای سرمایهگذاری را نیز به کشور ترکیه معرفی کرد.
او با بیان اینکه در ترکیه از آداب یک گارسون گرفته تا زیرساختهای وسیع حمل و نقل به مقوله گردشگری توجه دارد، اظهار کرد: چنین ظرفیتی باید مورد استفاده و الگوسازی قرار گیرد.
سرکنسول ایران در ترکیه به دلیل مسائل اقتصادی ترکیه به دنبال ممانت از خروج سرمایه است و با این وجود میتوان اطلاعات پایه استان اردبیل در حوزه سرمایهگذاری را انتقال داد.
او حضور ایران و اردبیل در نمایشگاههای بین المللی را ضروری خواند و افزود: در چنین نمایشگاههایی میتوان قابلیتهای استان اردبیل را در سطح گسترده معرفی کرد.
سلطان زاده گفت: موضوع زمستان بیدار، ترکیب قابل توجه و زیبایی است که از سالها قبل در ارزروم مورد توجه بوده تا جایی که با تاخیر بارش برف برخی کسبه، وضعیت خرید و فروش خود را در معرض تهدید میبینند.
سلطان زاده همچنین برگزاری هفتههای فرهنگی مشترک منوط به همکاری تمامی دستگاههای اجرایی را اقدام موثری دانست و افزود: در چنین رویدادهایی لازم است گروههای موسیقی و هنری حضور یابند.
انتهای پیام/ع