معاون بهبود تولیدات دامی هرمزگان گفت: در نیمه نخست امسال بیش از ۸ میلیون قطعه جوجه ریزی درمرغداری‌های استان انجام شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان ،طهماسب غلام پور معاون بهبود تولیدات دامی هرمزگان گفت:در نیمه نخست امسال بیش از ۸ میلیون قطعه جوجه ریزی در مرغداری‌های استان انجام شده است.

او افزود:در این مدت ۱۶ هزار و ۴۰۰ تن گوشت مرغ در استان تولید شده است.

معاون بهبود تولیدات دامی هرمزگان پیش‌بینی کرد تا پایان سال ۱۷ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گیرد.

طهماسب غلام پور گفت: بیش از ۳۵ هزار تن گوشت مرغ تا پایان سال در استان تولید می‌شود.

بیش از ۲۳۰ مرغداری فعال در هرمزگان وجود دارد.

انتهای پیام/ر

تولید ۱۶ هزار و ۴۰۰ تن گوشت مرغ در هرمزگان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.