به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، وبه نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی سیستان وبلوچستان؛ اردشیر شهرکی مدیرباغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: ۲ هزار و ۱۶۴ هکتار از سطح باغات سیستان و بلوچستان را انار تشکیل میدهد که هزار و۵۹۷ هکتار آن بارور و بقیه غیر بارور است.
او با بیان اینکه برداشت انار در سیستان و بلوچستان از نیمه دوم مرداد آغاز و تا نیمه دوم آبان ادامه دارد، افزود: عمده انار کشت شده در این استان بیدانه سنگان، شیرین ساوه، شهسوار، بیدانه فردوس و رباب است.
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان ادامه داد: پیشبینی میشود امسال ۱۹ هزار و ۲۲۵ تن انار از سطح باغات استان برداشته و روانه بازار مصرف شود.
او گفت: انار برداشت شده از باغات سیستان و بلوچستان علاوه بر تازهخوری برای مصارف دیگر از جمله رب انار، ادویه محلی و رنگ رزی مورد استفاده قرار میگیرد.
شهرکی با اشاره به خواص انار اظهار داشت: این میوه علاوه بر خواص آنتی اکسیدانی منبع خوبی از انواع ویتامینها از جمله ویتامین A، C و E و اسید فولیک است.
سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهره گیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی، انار، مرکبات و ... دارد.
تولید محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان در طول سال رواج دارد و زمینهای برخی مناطق این استان مانند نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، کنارک و چابهار در هر سال توان تولید ۲ بار محصول را دارند.
انتهای پیام/ع