به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، سردارعبدالرضا ناظری، فرمانده انتظامی استان کرمان امروز ۹ مهرماه در نشست خبری به مناسبت هفته ناجا با اشاره به نقش مهم اصحاب رسانه با اشاره به اینکه افزایش ارتباط و اعتماد متقابل بین پلیس و مردم وظیفه مهم اصحاب رسانه است که در استان کرمان این نقش به خوبی ایفا شده، گفت: امنیت عمومی شان و منزلت پلیس را ارتقاء میدهد و هرچه پلیس در بین مردم هوشمندتر، قدرتمندتر و چابکتر ارزیابی شود به همان میزان احساس امنیت مردم بیشتر میشود که این مهم به قلم اصجاب رسانه محقق میشود.
او افزود: پلیس جمهوری اسلامی با اولویت قرار دادن بیانیه گام دوم انقلاب هفته ناجا را با تاسی به رهنمودهای مقام معظم رهبری مبنی براینکه "حفظ اقتدار نیروی انتظامی در مقابل دیدگان مردم یکی از واجبات است و در کنار آن احترام به مردم از واجبات است و این دو باید همزاد یکدیگر باشند" آغاز میکند.
ناظری تصریح کرد: امروز یکی از شعارها و برنامههای اصلی ناجا پیاده سازی و دنبال کردن موضوع پلیس هوشمند و مقتدر و امین مردم در کشور است و شعار هفته ناجا در سال جاری "پلیس هوشمند امین مردم" انتخاب شده است.
اوبیان کرد: مشارکت عمومی مردم و تشکیل پلیس جامعه محور موجب افزایش نظم و انسجام اجتماعی، افزایش امنیت و محبوبیت اجتماعی پلیس خواهد بود.
فرمانده انتظامی استان کرمان گفت: امروز امنیت داخلی یکی از مهمترین مولفههای توسعه است و برای رسیدن به توسعه پایدار و پیشرفتهای روزافزون باید شاخصهای امنیتی را افزایش بدهیم و در این راستا جایگاه و نقش نیروی انتظامی در پاسداری از دستاوردهای انقلاب در کنار دیگر نیروهای مسلح کشور برکسی پوشیده نیست.
او افزود: نیروی انتظامی به مدد تبعیت از منویات مقام معظم رهبری جایگاه مستحکم و تاثیرگذار خود در عرصه امنیت عمومی کشور را در تعامل، هماهنگی و هم راستایی با سایر نیروهای مسلح مدافع انقلاب و نظام است و هوشمندی، آمادگی و اقتدار خدشه ناپذیر خود را عاملی بازدارنده و موجب هراس و وحشت هنجارشکنان و بدخواهان و از سوی دیگر امنیت ملت ایران قرار داده است.
ناظری اظهار کرد: بهره مندی از فناوریهای نوین، استفاده از پهپاد توسط پلیس در جادهها و امکان ثبت تخلف خودروی در حال حرکت، فراهم شدن بستر مبادله الکترونیک بین نیروی انتظامی و قوه قضائیه و ... از مواردی است که پلیس را به نیرویی هوشمند تبدیل کرده است.
او تصریح کرد: پلیس جمهوری اسلامی متخلق به اخلاق اسلامی و مجهز به علم و تجهیزات و با پشتوانه مردمی است که با جلب اعتماد مردم یکی از کشورهای امن در منطقه و در دنیا در شاخصهای امنیتی قلمداد میشود.
فرمانده انتظامی استان کرمان در بخش دیگری از سخنانش گفت: استان کرمان نقش مهم و تاثیرگذاری در امنیت ملی دارد و باید رسانهها به این موضوع پرداخته و نهادهای کشوری را حساس کنند.
او افزود: احساس آرامش مردم در کشور بستگی به تامین امنیت استان کرمان دارد، زیرا این استان خط مقدم مقابله با بسیاری از اشرار، ناهنجاریها و قاچاقچیان مسلح مواد مخدر است و کرمان همچنین قربانی اقدامات تروریستی گروههای تکفری در سنوات گذشته بوده است.
ناظری با اشاره به تقدیم ۵۷۵ شهید نیروی انتظامی استان کرمان اظهار کرد: کرمان استانی است که هم خبرنگاران شهید و هم سربازانی در لباس نیروی انتظامی، سپاه و بسیج برای امنیت ملی تقدیم کرده و کرمان همانطور که در توسعه کشور در حوزه صنایع، معادن و کشاورزی پیشقدم است، امنیت این استان نیز در امنیت ملی تاثیرگذار است.
او تصریح کرد: ستاد مبارزه با مواد مخدر، قاچاق کالا، قرارگاه مبارزه با سرقت و قرارگاه کاهش تصادفات رانندگی و دیگر سازمانها باید بیایند و در کرمان سهم و خدمت خود را انجام دهند و هر چه در حوزه نظم و امنیت در استان کرمان تلاش کنیم، تاثیر آن را در کشور خواهیم دید.
فرمانده انتظامی استان کرمان در ادامه بیان کرد: تجلیل از خدمتگزاران مردم در نیروی انتظامی، تجلیل از کارکنان و پیشکسوتان، ارتقاء فرهنگ ایثار و شهادت و تجلیل از خانواده شهداء، تقویت رابطه متقابل مردم و پلیس، تبیین و تشریح رویکرد جامعه محوری پلیس برای مردم، تقویت روحیه و التزام عملی به قانون و فرهنگ خودکنترلی، تبیین نقش پلیس در پیشگیری انتظامی و اجتماعی، ارتقاء احساس امنیت در بین شهروندان و توسعه فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی در راستای مقابله با تهاجم فرهنگی از مهمترین اهداف ما در برنامههای هفته ناجا است.
او با اشاره به نامگذاری ایام هفته ناجا با اشاره به برگزاری بیش از ۱۵۰ برنامه در ۳۳ محور در این هفته در سطح استان عنوان کرد: غبارروبی گلزار شهداء، تجلیل از نمونههای ترافیکی، همیاران پلیس و راهوران محله، برگزاری صبحگاه مشترک، همایش پلیس و اصناف، بازدید دانشجویان از مرکز مانیتورینگ پلیس، نشست مدیران حفاظتی و مراقبتی، رژه موتورسیکلت سواران قانونمند و ... از جمله این برنامههاست.
ناظری با اشاره به عملکرد نیروی انتظامی در استان کرمان طی یک سال گذشته (از ابتدای مهرماه ۹۷ تا ۳۱ شهریورماه امسال) بیان کرد: در کلانتریها بیش از ۲۴۰ هزار پرونده در حوزههای مختلف تشکیل شده که دو درصد افزایش نسبت به سال قبل را نشان میدهد و ۱۲۶ هزار ابلاغ الکترونیکی داشته ایم.
اوتصریح کرد: در تصادفات رانندگی درون شهری سطح استان طی یک سال گذشته ۵ درصد در تعداد متوفیان و تصادفات فوتی چهار درصد کاهش داشته و در برون شهری دو درصد تصادفات فوتی و کشتهها چهاردرصد افزایش داشته است.
فرمانده انتظامی استان کرمان گفت: در یک سال گذشته یک هزار و ۱۲۱ نفر در تصادفات رانندگی استان کرمان جان خود را از دست داده اند که یکی از اولویتهای ماموریتی ما در سال جاری کاهش این آمار است که ۸۵ درصد از تصادفات در درون شهرها رخ داده است.
او در ادامه افزود: ۵۹ درصد از مجموع سرقتهای استان طی یک سال گذشته سرقتهای مهم بوده که با تلاش پلیس آگاهی کشف شده و وقوع قتل ۲۴ درصد در استان کاهش داشته و شاهد افزایش ۱۰۱ درصدی کشف قتلها بوده ایم.
نظری اظهار کرد: ۳۰ درصد کاهش شرارت ها، ۶ درصد کاهش آدم ربایی، افزایش دو درصدی کشفیات مواد مخدر از دیگر نتایج عملکرد نیروی انتظامی در استان کرمان در سال گذشته است.
او تصریح کرد: بیش از ۶۰ درصد مواد مخدر کشور از استان کرمان عبور میکند و افزایش کشفیات نشان از موفقیت پلیس است و پلیس استان کرمان بیش از ۱۰۶ تن مواد مخدر را از مهرماه سال قبل تا پایان شهریور امسال کشف کرده و ۵ هزار و ۳۰۲ خرده فروش و ۲ هزار و ۸۱۳ نفر قاچاقچیان مواد مخدر دستگیر شده است.
ناظری با اشاره به اینکه در ۶ ماهه امسال ۵۶ تن کشفیات مواد مخدر داشته ایم که ۲۹ درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال قبل را نشان میدهد، افزود: ۸۳۲ میلیارد ریال ارزش ریالی کالاهای قاچاق مکشوفه است که در یک سال گذشته توسط نیروی انتظامی در سطح استان کشف شده و ۳۰ درصد افزایش از لحاظ ارزشی دارد.
فرمانده انتظامی استان کرمان گفت: بیش از ۷۷ هزار گذرنامه در پلیس گذرنامه طی یک سال گذشته صادر شده و ۱۱۴ درصد افزایش دارد و در پلیس فتا افزایش ۹۵ درصدی وقوع جرائم را داشته ایم که هشداری برای خانواده هاست. هرچند ۹۳ درصد از این جرائم کشف شده است.
او افزود: بیش از ۲ میلیون تماس با ۱۱۰ صورت گرفته که ۷۸ درصد افزایش را نشان میدهد و به بیش از ۵ هزار تماس در ۲۴ ساعت پاسخگو هستیم.
ناظری اظهار کرد: یک هزار و ۵۰ جلسه آموزشی و خدمات مشاورهای فردی در مرکز مشاوره نیروی انتظامی و کلانتریها برگزار شده و ۷۲.۴ درصد از مشاورهها در اختلافات، منجر به سازش و از ارجاع به دستگاه قضائی جلوگیری شده است.
او در پایان با اشاره به اینکه ۹۷۰ هزار خودروی پلاک گذاری شده در استان کرمان وجود دارد، عنوان کرد: در یک سال گذشته ۶۹۰ دستگاه پلاک گذاری و ۹۰ هزار تعویض پلاک توسط همکاران ما در سطح استان صورت گرفته است.
انتهای پیام/ی