یک روانشناس گفت: دوران نامزدی بر خلاف تصور، دوران خوش گذرانی نیست، بلکه دوره دشوار آشنایی برای کسب اطلاعات در یک زندگی چند ساله است.

نکات مهمی که در دوران نامزدی باید بدانیدمجتبی حبیبی روانشناس و مشاور در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره دوران آشنایی پیش از ازدواج اظهار کرد: دوران نامزدی بر خلاف تصور، دوران خوش گذرانی نیست، بلکه دوره دشوار آشنایی برای کسب اطلاعات در یک زندگی چند ساله است.

حبیبی بیان کرد: در این دوران باید به نکاتی توجه داشته باشید که شاید کمتر کسی درباره آنها با شما صحبت کرده باشد. این نکات آنقدر مهم هستند که بی توجهی به آنها می تواند زندگی شما را با بحران مواجه کند.

او درباره اولین نکته ای که باید به آن توجه کنند، تصریح کرد: به حس‌های خود در رابطه توجه کنید، خشمگین شدن، نداشتن ‌تمایل به یکدیگر و بگومگو، علایم هشداردهنده ای هستند، شاید عده‌ای تصور کنند این حالت‌ها در یک رابطه طبیعی است و هر دو طرف به مرور به هم عادت می‌کنند و وضعیت بهبود می‌یابد اما اینگونه نبوده و این مساله می تواند زمینه آسیب پس از ازدواج محسوب شود.

این روانشناس ادامه داد: صفات قابل‌تحمل و غیرقابل‌تحمل همدیگر را بشناسید و خطوط قرمز غیرقابل‌چانه‌زنی و غیرقابل‌مذاکره، خواسته‌هایی هستند که باید به اطلاع طرف مقابل برسد تا بداند در صورتی که از این خطوط قرمز عبور کند، زندگی به پایان خواهد رسید مثلا اعتیاد و رابطه خارج از زندگی زناشویی از این دست خطوط قرمز است.


بیشتر بخوانید: چگونه با خانواده همسر ارتباط خوب داشته باشیم؟ 


این روانشناس با اشاره به اینکه آزارهای روانی را تحمل نکنید، گفت: اگر نامزدتان شما را آنگونه که هستید قبول ندارد و قصد دارد در رفتار شما تغییری ایجاد کند یا برایتان احترام قائل‌ نیست، تردید نکنید بعد از ازدواج و ورود به زندگی زناشویی رفتارش به هیچ‌وجه عوض نخواهد شد و مدام در پی بهانه گیری و تغییر دادن شما خواهد.

حبیبی با بیان اینکه همه معیارها را بررسی کنید، ادامه داد: بعضی خانواده‌های مذهبی فکر می‌کنند اگر هر دو خانواده به مذهب معتقد باشند، نیازی به بررسی دیگر نکته‌های مهم زندگی نیست، اما سایر عوامل اثرگذار در ازدواج (مثل اشتغال و استقلال فکری) هم باید بررسی شوند.

او اضافه کرد: اگر کسی ادعا کند به دین معتقد است، این لزوما به معنای عمل کردن او به دستورات دین نیست و چه‌بسا تلقی او از دینداری با تلقی شما کاملا متفاوت باشد.

این روانشناس با بیان اینکه اولویت‌ها را مشخص کنید، افزود: در دوره نامزدی بررسی کنید اولویت نامزد شما کیست؟ شما در اولویت هستید یا پدر و مادرش و چقدر تحت‌ کنترل آنهاست. آیا آنقدر بلوغ فکری و عاطفی پیدا کرده که از والدین خود جدا شود؟ این مشکل یکی از شایع‌ترین علت‌های جدایی و طلاق در ایران است.

حبیبی ادامه داد: وابستگی جوان‌ها به خانواده‌ها مشکلات عدیده‌ای در زندگی زناشویی به وجود می‌آورد و استقلال زندگی مشترک را از بین می برد.

انتهای پیام/

نکات مهم درباره دوران آشنایی پیش از ازدواج

برچسب ها: روانشناسی ، خانواده
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۱ ۱۳ مهر ۱۳۹۸
عشق بعد از ازدواج ب وجود میآید اُفتاد
Iran (Islamic Republic of)
H
۱۹:۱۰ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
به همون اندازه که پسر پاک هست به همون اندازه هم دختر پاک داریم
Iran (Islamic Republic of)
زهرا
۱۸:۳۳ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
واقعا درست
کسی وابستگی به خانواده پدر ومادر دارد وبه فکر خرج واسایش پدر مادر باشد
نمی تواند همسرش دوست داشته باشه
بعد ۲۰ سال زندگی با دوتا دسته گل باید زندگیم ترک‌کنم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۴ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
از روی اجبار وارد هر رابطه ای نشوید
Iran (Islamic Republic of)
Sajad64
۰۹:۱۳ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
دهه شصتی ها که آرزوی ازدواج باید با خودشون به گور ببرند چون هم تو این‌زمونه نه دختری می تونند پیدا کنند قابل اعتماد و با کسی هم نباشه و دختر پاک نیست و هم سن و سال شون بالا رفته
Iran (Islamic Republic of)
H
۱۹:۰۸ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
به همون اندازه که پسر پاک هست که با کی نبوده باشه به همون اندازه هم دختر پاک هست کافی بهتر به اطراف نگاه کنی وزیاد سخت نگیری.
آخرین اخبار