عضو انجمن آسیب شناسی ایران، در واکنش به موضوع فرار مالیاتی جامعه پزشکی، گفت: ۵ درصد پزشکان به دلیل معروف بودن، درآمد نجومی غیر عادی دارند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سروش احمدی، از حواشی ایجاد شده در موضوع استفاده از کارتخوان در مطب‌ها و...، اظهار داشت: در مورد آزمایشگاه ها، به صراحت می‌توان ادعا کرد که پوشش صد درصدی کارتخوان وجود دارد، چون بدون کارتخوان نمی‌توانند کار کنند.

کدام پزشکان فرار مالیاتی دارند/ ماجرای آموزش کارتخوان

این پاتولوژیست با طرح این سئوال که آیا تا به حال شده که وارد آزمایشگاه یا داروخانه‌ای شده باشید که کارتخوان نداشته باشد، افزود: شاید نبود کارتخوان در مطب‌هایی نباشد که پزشکان پا به سن گذاشته هستند و در روز کمتر از تعداد انگشتان دو دست بیمار دارند و دیگر حوصله‌ای برای تهیه کارتخوان ندارند.

احمدی با اشاره به موضوع محاسبه مالیات پزشکان، گفت: در رشته آزمایشگاهی، تقریبا تمامی آزمایشگاه‌ها با بیمه‌ها قرارداد دارند و محاسبه مالیات به این صورت است که آنچه را از بیمه‌ها گرفته ایم، می‌بریم و این مدارک توسط بیمه‌ها به سازمان امور مالیاتی ارسال می‌شود. وقتی آن قسمتی که بیمه داده را داریم، می‌توان آن قسمتی هم که ما پرداخت کرده ایم، محاسبه کنند و این هیچ ربطی به کارتخوان ندارد.

وی با گلایه از موجی که بابت فرار مالیاتی و ارتباط آن با کارتخوان به راه افتاده است، افزود: این دو اصلا به هم ربطی ندارند و محاسبه مالیاتی بر اساس پرداختی‌ها و دریافتی‌ها از بیمه‌ها و مستندات آن در سازمان امور مالیاتی، صورت می‌گیرد.

احمدی با تاکید بر اینکه کارتخوان لازم است و همه باید داشته باشند، گفت: متاسفانه در رسانه ملی، اطلاعات غلط به مردم دادند.

وی با عنوان این مطلب که استفاده از کارتخوان آموزش نمی‌خواهد، افزود: منظور از آموزش این نبود که پزشکان بلد نیستند از کارتخوان استفاده کنند. بلکه با توجه به اینکه دستگاه کارتخوان می‌بایست به سامانه امور مالیاتی متصل شود و این فرایند نیاز به انجام کار‌هایی دارد، موضوع آموزش کارتخوان مطرح شد. وگرنه همه بلدند از کارتخوان استفاده کنند، اما، رسانه ملی به گونه‌ای موج ایجاد کرد که باعث دلخوری جامعه پزشکی گردید.

این پاتولوژیست ادامه داد: قطعا توهین را کسی بر نمی‌تابد و جامعه پزشکی هم از این قاعده مستثنی نیستند. اما، چرا باید چنین موجی در صدا و سیما به راه بیافتد و باعث دلخوری جامعه پزشکی شود. ضمن اینکه وقتی قرار است قانون اجرا شود، باید برای همه باشد. نه اینکه در اجرای قانون، تبعیض قائل شویم و انتظار داشته باشیم قانونی به خوبی اجرا شود.

احمدی با عنوان این مطلب که ۸۹ درصد جامعه پزشکی بر اساس گزارش مسئولان سازمان امور مالیاتی، سال هاست که اظهارنامه مالیاتی می‌دهند، افزود: اظهارنامه جزو قوانین است و اگر ندهیم، مطب یا آزمایشگاه من را می‌بندند.

وی در واکنش به موضوع فرار مالیاتی پزشکان، گفت: وقتی می‌گوییم که ۸۹ درصد جامعه پزشکی اظهارنامه مالیاتی می‌دهند، چرا از واژه فرار مالیاتی برای همه پزشکان استفاده می‌کنیم. البته این موضوع را قبول دارم که شاید قانون به خوبی اجرا نشده باشد و این فقط شامل حرفه پزشکی نمی‌شود.

عضو انجمن آسیب شناسی ایران، افزود: جامعه پزشکی از توهین دلخور است، وگرنه کسی از اجرای قانون ناراحت نمی‌شود. نباید اتهام فرار مالیاتی بزنیم، بلکه باید رسیدگی با دقت انجام شود.

احمدی در خصوص اینکه کدام پزشکان تمایلی برای استفاده از کارتخوان ندارند، گفت: حتما در جامعه پزشکی هم فرد متخلف وجود دارد، اما شامل بدنه نمی‌شود. طبق آنچه آمار‌ها می‌گوید، ۵ درصد پزشکان هستند که از درآمد بالایی برخوردارند. این تعداد از پزشکان به دلیل معروف بودن، درآمد نجومی غیر عادی دارند که باید به همان شکل مالیات را از آن‌ها گرفت. این پزشکان، کسانی هستند که باید ۶ ماه در نوبت ویزیت آن‌ها بمانید و حاضر می‌شویم برای جراحی که انجام می‌دهند، ۵۰۰ میلیون هم بدهیم. در حالی که این تعداد اندک، نمی‌تواند شامل بدنه جامعه پزشکی باشد.

وی افزود: بدترین ما، معروف‌ترین ما هستند و، چون مردم از پزشکان انتظار بیشتری دارند، زود ناراحت می‌شوند. اما، نباید این انتظار، همراه با توهین و بی احترامی باشد.

منبع: مهر

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۴ ۰۶ مهر ۱۴۰۰
پزشکی در یکی از مناطق بالا شهر مطب داشت که از کارتخوان املاکی استفاده می‌کرد.من دیگر به ایشان مراجعه نکردم ببینم هنوز اینکار را می‌کند یا خیر.