در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

برگزاری دومین همایش از جشنواره استارپوزال پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس

مدیر کل حوزه ریاست پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس از همکاری اداره کار و تعاون رفاه اجتماعی با ایده پردازان برتر خبر داد.

برگزاری دومین همایش ایده تا بازار دانشگاه تربیت مدرسنازنین داراب زاده، مدیرکل حوزه ریاست پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و دبیر جشنواره استارپوزال دانشگاه تربیت مدرس در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: برگزاری دومین همایش جشنواره استارپوزال با هدف ساماندهی بیشتر و هدفمند کردن پروپوزال‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی، تحت عنوان گفتمان کارآفرینی چهارشنبه، ۱۷ مهر برگزار می‌شود.

او افزود: محوریت این جشنواره دستاوردهای پژوهشی برای حل معضل در کشور و قابلیت تجاری سازی است که به ارتباط بیشتر دانشگاه با صنعت و کسب و کار منجر می شود .

مدیر کل حوزه ریاست پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس ادامه داد: در دومین همایش استارپوزال که به عنوان "گفتمان کارآفرینی" برگزار می‌شود، سعی کردیم از کارآفرینان برتر و افراد موفق در این حوزه دعوت کنیم و مهمانان این همایش از حوزه‌های مختلف علمی باشند، زیرا این جشنواره برای تمام دانشجو‌ها در تمامی رشته‌ها است، تا بتوانند پروپوزال‌هایی را بنویسند که اهداف مذکور جشنواره محقق شود.

داراب زاده در ادامه افزود: قرار بود که در سال اول که این جشنواره برگزار می‌شود همراه با شرکت کنندگان و مخاطبان حرکت کنیم و با برگزاری این همایش‌ها و دوره‌هایی به آن‌ها آموزش دهیم که چگونه ایده‌های خود را به پروپوزال‌ها تبدیل کنند که بتوانند در راستای محور‌های این جشنواره باشد و سبب افزایش انگیزه و امیدواری در قشر دانشجو شود .

او گفت: در این همایش در قالب پرسش و پاسخ‌هایی که میان شرکت کنندگان و مهمانان داده می‌شود ادامه پیدا می‌کند و دانشجویان از تجربیات افراد موفق استفاده خواهند کرد.

مدیر کل حوزه ریاست پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس بیان کرد: بر اساس مذاکراتی که با اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران داشتیم، توانستیم برای طرح‌های برتری که معرفی می‌شوند با حمایت اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان تهران؛ افراد را به مراکزی که با ایده پروپوزال آن‌ها مرتبط است به عنوان کارآموز معرفی کنیم. بنابراین سه ماه به آن‌ها زمان داده می‌شود و مبلغ ۵۰۰ هزار تومان در این مدت به این افراد پرداخت می‌شود.

او افزود: این افراد می‌توانند در آن واحد‌های مرتبط با پروپوزال به صورت عملی و در واقع فراپژوهشی تجربه کسب کنند. اگر کارفرما راضی بود، با آنها قرارداد می‌بندند و تا دو سال اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیمه افراد را پرداخت خواهد کرد که البته به شرط رضایت کارفرما و توافق کارفرما است.

مدیر کل حوزه ریاست پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس بیان کرد: برای استفاده از این کارآموزی افراد باید حداقل مدرک لیسانس، دانشجوی کارشناسی ارشد و یا دکترا داشته باشند.

 

او گفت: این جشنواره تا تاریخ ۱۶ مهر تمدید شده است و متقاضیان تا ۳۰ مهر فرصت دارند آثار خود را ارسال کنند. داوری ، اختتامیه و اعلام نفرات برتر همزمان با هفته پژوهش در دانشگاه تربیت مدرس خواهد بود.

مدیر کل حوزه ریاست پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس گفت: به ۱۰ طرح برگزیده در این جشنواره از طرف دانشگاه تربیت مدرس جوایز نفیسی اهدا خواهد شد .

او در پایان یادآوری کرد: علاوه بر ۱۰ طرح برگزیده شده از سوی هیئت داوران دانشگاه تربیت مدرس به طرح‌هایی که واجد شرایط از نظر هیئت داوران است امتیاز اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی تعلق می‌گیرد که در این برنامه تعداد بیشتری را در بردارد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار