به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج نان اصلیترین غذای مردم ایران بر سر هر سفره ایرانی است و کمتر خانهای را سراغ داریم که روزانه نان در وعدههای سهگانه غذایی استفاده نکند.
به همین دلیل پخت درست و اصولی نان در نانواییها خواسته همه خانوادههای ایرانی است چرا که هر گونه سهلانگاری و ناشیگری در پخت نان موجب بروز بیماریهای مختلف به خصوص بیماریهای گوارشی خواهد شد.
در استان کهگیلویه و بویراحمد به دلیل قدمت پایین شهرنشینی به تبع به نسبت سایر شهرها نان باکیفیت در نانواییها پخت نمیشود و عدم نظارت و به عبارتی نظارت ضعیف بر کار نانواییها هم مزید بر علت شده تا نان با کیفیتی بر سر سفره مردم نرود.
وقتی خمیر در نانواییها بلافاصله و بدون کمترین خواب به نان تبدیل میشود نان با کیفیت از این خمیر تولید نمیشود و یا چانههایی که هر روزه آب میروند و به دلیل نظارت ضعیف شاهد طبخ نان با بدترین کیفیت به واسطه این گونه تخلفات در نانواییها هستیم.
اما با روی کار آمدن تیم جدید مدیریتی در تعزیرات حکومتی استان کهگیلویه و بویراحمد و افزایش نظارتها بر کار نانواییها توقع و انتظار مردم از مسؤولان بالا رفته و خواستار ساماندهی این وضعیت هستند.
بنا به گفته پزشکان و متخصان گوارش طبخ غیر اصولی نان موجب بروز ناراحتیهای گوارشی شده و بخش عمدهای از مراجعات به پزشکان متخصص چه در شهرهای استان و چه در شهرهای بزرگ دیگر مثل شیراز به دلیل وضعیت کنونی نان است.
انتهای پیام/ط