به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،حمید کریمی سخنگوی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم گفت: یکسری تجهیزات پیشرفته و بهروز بعد از سفر رهبر معظم انقلاب در سال ۸۹ به قم برای سازمان آتشنشانی خریداری شد، اما اگر ما بخواهیم تنها به این تجهیزات اکتفا کنیم باوجود پیشرفت در شهر و ساختوسازها، توان امداد و نجات در مواقع بحران را نخواهیم داشت.
کریمی ادامه داد: بارها با مسئولان در این خصوص مکاتبه کردیم، بازهم در حال تلاش هستیم تا مسئولان را برای خرید تجهیزات موردنیاز سازمان آتشنشانی بهخصوص در بحث امداد و نجات متقاعد کنیم تا در زمان بحران با چالش جدی مواجه نشویم.
سخنگوی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم افزود: باوجود بافتهای فرسودهای که در شهر قم است و هر آن امکان وقوع حادثهای همچون ریزش آوار در این مناطق وجود دارد، داشتن تجهیزات امداد و نجات یک ضرورت اجتنابناپذیر است.
کریمی گفت: دربخش اطفا حریق میتوان ادعا کنیم تجهیزات در اختیار سازمان آتشنشانی قم به حد قابل قبولی رسیده است، اما حتی در این زمینه هم دغدغه داریم، چراکه شهر هرلحظه در حال وسیعتر شدن است و کارگاهها، کارخانهها و آپارتمانهای بلندمرتبه جدید در آن ایجاد میشود.
امکانات تیمهای امداد و نجات آتشنشانی جوابگوی نیاز قم نیست بابیان اینکه شهر قم ازنظر موقعیتی با شهرهای دیگر متفاوت است، افزود: اگر حادثهای در این شهر رخ دهد همه از ما انتظار کمک دارند، اما باید قبول کرد که آتشنشانان به همراه تجهیزات میتوانند امدادرسانی لازم را داشته باشند.
کریمی ادامه داد: قم دیگر مانند قدیم نیست که خانهها کاهگلی باشد که بتوان با بیل هم به حادثه دیدگان در زیر آوار امدادرسانی کرد، در حال حاضر باوجود ساختمانهای بلندمرتبه و امکاناتی که در زندگیهای مردم به وجود آمده، لازم است که آتشنشانی قم تجهیزات بهروز داشته باشد تا بتواند در هنگام نیاز به بهترین شکل ممکن امدادرسانی کند.
در حال حاضر ۲۴ ایستگاه فعال آتشنشانی در سطح شهر قم مستقر است.
انتهای پیام/ح