او افزود: در سازمان ملی استاندارد بحث یکپارچگی غذا مورد توجه است و همواره در دنیا ۳ مؤلفه و در ایران ۴ مؤلفه همچون ایمنی غذا، کیفیت غذا، اصالت غذا و حلیت غذا در این خصوص مطرح است که با هماهنگیهای لازم آن را انجام میدهیم.
پیروزبخت ادامه داد: در بحث اصالت غذا بارها اعلام کردهام که ایران تنها از کیفیت یا بیکیفیتی غذا رنج نمیبرد و بیشتری از تقلب در این خصوص رنج میبرد اما اگر واحدهای تولیدی به یکپارچگی غذا اهمیت دهند به یک صادرکننده تبدیل میشویم.
بیشتر بخوانید: عقبماندگی تحقیقات دامپزشکی در مقایسه با دیگر کشورها
رئیس سازمان استاندارد با اشاره به اینکه وزارت بهداشت، وزارت جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی باید به اصالت غذا به عنوان یکی از پارامترهای مهم بپردازند، بیان کرد: در بحث ایمنی غذا هم وظایفی داریم چرا که بحثهای مدیریت ریسک و مسائل ارزیابی خطر در این باره مطرح میشود که باید این نگرانیها را برطرف کنیم و اگر ما نتوانیم به موقع خطر را ارزیابی و با آن مبارزه کنیم با مشکلات متعددی روبهرو میشویم.
پیروز بخت ادامه داد: ما در سازمان ملی استاندارد با خود وزارت جهاد کشاورزی به ویژه سازمان دامپزشکی همکاریهای ویژهای داریم و ممکن است در برخی مواقع اختلاف نظرهایی در فعالیتهای استانداردسازی وجود داشته باشد، اما به طور کلی سازمان دامپزشکی بر فعالیتهای استاندارد به صورت ویژه با سازمان استاندارد همکاری میکنند.
رئیس سازمان استاندارد در پایان تصریح کرد: پیشنویس استانداردهای بینالمللی را با سازمان دامپزشکی در زمینه گوشت و محصولات گوشتی در دست بررسی داریم که یک سند آن را برای سازمان بینالمللی ارسال خواهد شد.
انتهای پیام/