به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ، گودرز فهیمی با بیان اینکه دو کارگاه تهیه ساندویچ سرد و کنجد در کرمانشاه پلمب شد گفت: کارگاه تولید کننده ساندویچ سرد فاقد مجوزهای لازم بود، با توجه به تذکرهای قبلی، ساندویچهای تهیه شده، توقیف و امحا شد.
این مسئول با بیان اینکه این ساندویچها فاقد برچسب سلامت بودند، گفت: این کارگاه در قالب بسته بندیهای متحدالشکل و برچسب تقلبی محصولات را به بازار عرضه میکرد شرایط تهیه ساندویچ در این کارگاه کاملا غیر بهداشتی بود کارگاه تولید کنجد نیز به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی و نداشتن مجوز پلمب شد.
او با بیان اینکه پرونده کارگاههای مذکور به تعزیرات حکومتی ارجاع شده است، افزود: تمامی محصولات خوراکی باید دارای نشان سیب سلامت باشند و خانوادهها هنگام خرید به این نشان، تاریخ تولید و انقضا توجه کنندکارگاههای فاقد مجوز از مواد اولیه بی کیفیت استفاده میکنند و این سلامت خانوارها را به خطر میاندازد.
انتهای پیام/ز