به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، علیرضا رفیعی پور رئیس سازمان دامپزشکی کشوردر حاشیه بازدید از کشتارگاه به مناسبت روز ملی دامپزشکی در ارتباط با تعداد کشتارگاههای مجهز به خط ۲ تولید اظهار کرد: از مجموع ۲۲۰ کشتارگاه فعال صنعتی طیور کشور با ظرفیت ۵۲۰ هزار قطعه در ساعت، ۵۷ کشتارگاه به خط ۲ تولید اتوماتیک تخلیه امحا و احشا مجهز هستند.
وی افزود: از این تعداد ۳۸ کشتارگاه با ظرفیت ۱۴۶ هزار قطعه در ساعت در ۱۴ استان کشور وارد مدار تولید رتبههای A و +A شدند که ۳۳ واحد دارای رتبه A و پنج واحد دارای رتبه +A هستند.
این مقام مسئول از آغاز اجرای طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ به طور همزمان در ۱۴ استان خبر داد.
رفیعی پور با اشاره به استانهای دارای خط ۲ تولید گفت: این طرح از امروز در استانهای اردبیل، اصفهان، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، تهران، زنجان، فارس، گلستان، مازندران، مرکزی، گیلان، قم، لرستان و سمنان اجرایی میشود.
رفیعی پور گفت: ۳۰ درصد ظرفیت تولید گوشت مرغ کشور با رتبههای A و +A تولید کیفی میشود که تولیدات این کشتارگاهها به مقاصد صادراتی آسیا و اوراسیا خواهد بود.
بیشتر بخوانید: بیماری سرخک در کشور ریشه کن شد/ ضرورت همکاری سازمان دامپزشکی در زمینه مدیریت غذا
وی افزود: طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در جهت حمایت از تولید کشور است.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور تاکید کرد: این طرح باعث ایجاد کیفیت در خرید مرغ و محصول نهایی گوشت مرغ در بخشهای قطعه بندی میشود که به طور حتم شعار غذای سالم - انسان سالم اجرایی خواهد شد.
رفیعی پور با تاکید بر نیاز بازار به فضای رقابتی گفت: این طرح باعث ایجاد رقابت در بین تولیدکنندگان و تولید با کیفیت میشود.
وی در پایان تصریح کرد: اجرای این طرح با همکاری تشکلهای صنفی، کشتارگاههای صنعتی طیور و بسته بندی فرآوردههای خامدامی عملیاتی شده است.
انتهای پیام/