مجتبی گهستونی فعال میراث فرهنگی خوزستان در گفت و گو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: با ثبت اهواز به عنوان شهر ملی میناکاری علاوه بر اینکه میتوان شاهد راهاندازی اتحادیه سازندگان مینای صبی شد، میتوان در نصب المانهای شهری در خیابانها و میادین نیز اقدام کرد.
او افزود: با درایت صنعتگران و حمایت مسئولان استانی این شهرها قابلیت این را خواهند داشت که در آینده نامزد ثبت جهانی نیز شوند.
گهستونی بیان داشت: با ثبت ملی شهرها این مناطق به لحاظ گردشگری و صنایع دستی از امتیاز ویژهای بهرهمند شده و ضمن جذب اعتبارات خاص، از رونق و پویایی بیشتری بهرهمند میشوند بنابراین از مسئولان استانی انتظار میرود که در بحث تولید، صادرات، توسعه و ترویج، گردشگری، ثبت نشانهها، تشکلهای غیردولتی مرتبط، تبلیغات و المانهای مرتبط همکاری کنند.
این فعال میراث فرهنگی خوزستان تصریح کرد: با ثبت اهواز به عنوان شهر ملی میناکاری علاوه بر اینکه میتوان شاهد راهاندازی اتحادیه سازندگان مینای صبی شد، میتوان در نصب المانهای شهری در خیابانها و میادین نیز اقدام کرد و میتوان بازارچهها و نمایشگاههای مینای صبی برگزار کرد و باتوجه به پتانسیلهای موجود شاهد حضور گردشگران بیشمار داخلی و خارجی به منظور اشتغالزایی و ارزآوری به شهرهای ملی صنایع دستی خوزستان بود.
او در پایان گفت: اهواز خاستگاه تولید و فروش مینای صبی است و این مهم درآمد سرشاری را ممکن است در بازار اهواز رد و بدل کند و جلوهای بدیع فرهنگی این شهر را نمایان کند، انتظار میرود که مسئولان اهوازی و مدیران سطح بالای استان مشوقهای لازم را برای کارگاههای کوچک و بزرگ میناکاری، مهر اصالت ملی، نشان مرغوبیت بینالمللی، تدوین استاندارد ملی، تولید فیلمهای آموزشی فراهم کنند.
انتهای پیام/م