به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، غلامرضا محرابی مدیر کل دامپزشکی استان گلستان در مراسمی طرح درجه بندی کشتارگاههای استان ویدئوکنفرانس در کشتارگاه مزرعه نمونه استان امروز آغاز شد گفت: در این طرح کشتارگاهها از نظر کیفیت به درجه A+، A و B تقسیم میشوند.
غلامرضا محبوبی افزود: با اجرای طرح ارتقا کیفیت مرغ گوشتی در گلستان، از امروز مرغ تولیدی در ۷ کشتارگاه استان با رتبه A عرضه میشود.
مدیر کل دامپزشکی استان گفت: گوشت مرغهای کشتار شده در این کشتارگاه کیفیت و مدت زمان ماندگاری بیشتری دارند و راحتتر به بازار کشورهای همسایه صادر میشود.
محرابی گفت: کشتار مکانیزه مرغ و تخلیه امحا و اشیا بدون استفاده از دست از شرایط دریافت درجه A برای کشتارگاه هاست.
به گفته او، از امروز مرغهای کشتار شده در این کشتارگاهها با نایلون آبی و نوار آبی در بازار عرضه میشود.
سالانه ۲۳۰ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید میشود.
انتهای پیام / فا