یک مطالعه جدید نشان می‌دهد، خواب کمتر از ۶ ساعت می‌تواند خطر مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی یا سرطان را به ۲ برابر یا حتی سه برابر افزایش دهد به خصوص اگر افراد مبتلا به بیماری‌های مزمن باشند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نتایج یک پژوهش جدید که در نوع خود نخستین است بیانگر آن است که خواب کوتاه ریسک بروز دیابت نوع دوم و سرطان را به میزان قابل توجهی افزایش می‌دهد.

این پژوهش تأکید می‌کند، بزرگسالان مبتلا به فشار خون بالا یا دیابت نوع ۲ که کمتر از ۶ ساعت در شب می‌خوابند، خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی یا سکته مغزی را دو برابر می‌کند.

هشدار: خواب کوتاه خطر سرطان را 3 برابر افزایش می‌دهد

محققان باور دارند، کسانی که سابقه بیماری قلبی یا سکته مغزی دارند و کمتر از ۶ ساعت می‌خوابند، خطر مرگ بر اثر سرطان را دست کم سه برابر افزایش می‌دهند.

براساس آمارهای موجود ۴۵ درصد از جمعیت آمریکا فشار خون بالا در مرحله ۲ یا دیابت نوع ۲ و ۱۴ درصد بیماری قلبی دارند.

یک مطالعه جدید نشان می دهد، خواب کمتر از شش ساعت می‌تواند خطر مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی یا سرطان را به ۲ برابر یا حتی سه برابر افزایش دهد به خصوص اگر افراد مبتلا به بیماری‌های مزمن باشند.

این تیم از کالج پزشکی ایالت پنسیلوانیا می‌گویند که پزشکان همچنین باید روال خواب منظم و کافی را برای بیماران خود که از بیماری‌های مزمن رنج می‌برند توصیه کنند.

با این حال، یک مطالعه در سال ۲۰۱۵ از مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها نشان داد که حدود ۵۰ درصد از بزرگسالان آمریکایی کمتر از ساعتهای توصیه شده می‌خوابند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.