یک متخصص چشم گفت: کاشت مژه به صورت مصنوعی می‌تواند به ۳۰ درصد از سطح قرینه آسیب برساند.

سعید یادگاری متخصص چشم در گفت گو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان  درباره کاشت مژه مصنوعی اظهار کرد: کاشت مژه  به صورت مصنوعی می تواند به ۳۰ درصد از سطح قرینه آسیب برساند و حتی موجب زخم در  چشم شود. چسبی که مورد استفاده قرار می گیرد می تواند فولیکول موجود در مژه را از بین ببرد و موجب ریختن مژه ها و کوتاه شدن آنها شود، ولی به صورت طبیعی اگر افراد در اثر آتش سوزی یا مادرزادی یا سرطان مژه های خود را از دست داده باشند می توانند، کاشت مژه انجام دهند اما این کار باید زیر نظر متخصص مربوطه صورت گیرد. اگر افراد پس از مشاهده عفونت دیر اقدام  به درمان کنند، ممکن است بینایی کامل خود را از دست بدهند.

ساعت ٢٠/عاملی که می تواند حتی موجب نابینایی فرد شود

وی در ادامه بیان کرد: مژه ها محافظت کننده چشم در برابر گردوغبار هستند، بنابراین سلامت آن ها از اهمیت بالایی برخوردار است. 


بیشتر بخوانید: درمان بیماری‌های مفصلی با طب سنتی


یادگاری گفت: مژه های مصنوعی دارای فلزات سمی و مواد نگهدارنده شیمیایی هستند و چسب مژه هم دارای  موادی به نام لاتکس است که مژه را روی پلک نگه می دارد و حساسیت زا خواهد بود. این ماده حتی می تواند موجب اگزما و حساسیت های پوستی فرد هم شود.

وی در ادامه افزود: عفونت و قارچ چشمی از عوارض دیگر استفاده از این مواد است. در مواقعی که چسب وارد چشم شده باشد قرمزی در همان لحظه در آن ناحیه دیده نمی شود زیرا با گذشت زمان عوارض آن بروز خواهد کرد و فرد دچار ریزش مژه و قرمزی چشم می شود که باید فورا به پزشک مراجعه شود زیرا می تواند درنهایت موجب نابینا شدن فرد شود.

این متخصص چشم تاکید کرد: افراد تا جایی که می توانند بهتر است از مژه های مصنوعی حتی به صورت موقت هم استفاده نکنند زیرا  عوارض خود را در لحظه نشان نخواهد داد و فرد به سرعت متوجه نخواهد شد همین امر موجب  غفلت و صدمه  دیدن  چشم خواهد شد.

انتهای پیام/

حقایق تکان دهنده درباره عوارض کاشت مژه 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار