مدیر جدید صندوق بین المللی پول اعلام کرد جنگ‌های تجاری ترامپ هزینه‌ای حدود ۷۰۰ میلیارد دلار، خسارت بر اقتصاد جهانی تحمیل می‌کند.

جنگ تجاری آمریکا رشد اقتصاد جهانی را تهدید می‌کندبه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از خبرگزاری فرانسه، کریستالینا جورجیوا، مدیر جدید صندوق بین المللی پول اعلام کرد: جنگ تجاری دونالد ترامپ هزینه‌ای معادل اقتصاد کل سوییس یا حدود ۷۰۰ میلیارد دلار، خسارت بر اقتصاد جهانی تحمیل می‌کند.

وی افزود: رشد جهانی از این به بعد کند می‌شود. صندوق بین المللی پول روز ۱۵ اکتبر پیش بینی خود از رشد جهانی را برای سال‌های ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ میلادی منتشر خواهد کرد.

صندوق بین المللی پول در ماه ژوییه پیش بینی افزایش ۳.۲ درصدی رشد در سال جاری و ۳.۵ درصدی برای سال آینده کرده بود.

مدیر کل صندوق بین المللی پول ادامه داد: «در سال جاری ما انتظار رشدی کندتر در ۹۰ درصد کشور‌های جهان را داریم».

خانم جورجیوا که از یک هفته پیش هدایت صندوق بین المللی پول را در دست گرفته است معتقد است که طی سال جاری نرخ رشد به پایین‌ترین سطح خود طی دهه اخیر خواهد رسید.

رییس جمهور آمریکا بیش از یک سال و نیم پیش جنگ تجاری علیه چین راه انداخت تا به گفته خود به اقدامات تجاری نادرست پکن پایان دهد.

این منازعه که به شکل وضع تعرفه‌های گمرکی دوجانبه به صد‌ها میلیارد دلار کالا خود را نشان داد، به طرز قابل توجهی کلیت اقتصاد جهانی را تحت تأثیر قرار داد.

آنطور که مدیر کل جدید صندوق بین المللی پول می‌گوید، رشد تجارت جهانی تقریباً در نقطه مرگ قرار دارد.

با این همه دولت ترامپ سایر شرکای خود از قبیل اتحادیه اروپا را نیز به وضع تعرفه‌های گمرکی تهدید کرده است، امری که باعث کاهش اعتماد سرمایه گذاران شده است.

تولید داخلی ناخالص جهان تا سال ۲۰۲۰ میلادی با کاهش ۰.۸ درصدی مواجه خواهد شد. این میزان کاهش معادل اقتصاد سوییس است.

پایگاه اینترنتی نشریه هیل، کسری بودجه فدرال آمریکا ۹۸۴ میلیارد دلار برآورد می‌شود که بالاترین رقم ظرف هفت سال اخیر است و پیش‌بینی می‌شود از یک تریلیون دلار فراتر رود.

هیل در گزارشی نوشت: دفتر بودجه کنگره روز دوشنبه اعلام کرد، کسری بودجه فدرال آمریکا در سال ۲۰۱۹ بالغ بر ۹۸۴ میلیارد دلار برآورد می‌شود که ۴.۷ درصد تولید ناخالص داخلی (GDP) و بالاترین رقم از سال ۲۰۱۲ است.

اختلاف بین هزینه‌ها و درآمد فدرال فقط چهار بار از یک تریلیون دلار فراتر رفته است و آن در دوران پس از بحران مالی جهانی بود.

این کسری بودجه که از سال ۲۰۱۵ هر سال افزایش داشته است، ۲۰۵ میلیارد دلار بیش از کسری سال ۲۰۱۸ است که افزایش ۲۶ درصدی را نشان می‌دهد.

دفتر بودجه کنگره هشدار داده است این روند بدهی کشور قابل دوام نیست. سطوح بالاتر بدهی موجب افزایش هزینه‌های استقراض می‌شود و مبارزه با رکود اقتصادی را برای دولت سخت‌تر می‌کند و سهم هزینه‌هایی را که در آینده باید صرف پرداخت بهره بدهی‌ها شود، افزایش می‌دهد.

از زمانی که دونالد ترامپ به ریاست جمهور آمریکا رسید، حزب جمهوری‌خواه یک بسته عظیم کاهش مالیاتی را تصویب کرد که میزان درآمد را کاهش داده است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۰۸:۳۴ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
سر کار خانم کریستالینا جورجیوا: با عنایت به نظرات شما در باره اقتصاد جهانی و اوضاع حال و آینده آن چنانچه:
روسیه و چین و هند و ترکیه و ایران و.......بطور خلاصه از شرقی ترین نقطه همسایه های چین تا تمام قاره آسیا و غرب آسیا و قاره آفریقا در یک اتحاد فرضی و محتمل÷ با همدیگر نهادهای مشابهی را با ساز و کارهای مشابه""اتحادیه اروپا - بانک جهانی - صندوق پول بین المللی و........برای خودشان تشکیل بدهند و گردش ارزی بین این کشورها طوری تنظیم شود که ارزش پول ملی هر کشور در تبادلات تجاری و اقتصادی و ارزی مستکم شود و با احیاء جاده ابریشم و یا طرح ریل و جاده کشور چین این طرح عظیم در نیم کره شرقی زمین عملی شود حتماً آنچه را که خطر نامیده اید اتفاق خواهد افتاد و آمریکا و متحدان اروپائیش ضررهای جبران ناپذیری را در "مقابله با دلارآمریکا" و "یورو "خواهند چشید و آمریکا و متحدان اروپائیش در مقابل اینهمه کشور که نام بردیم باید زانو بزنند و اعتراف به شکست و ورشکستگی کنند.....فقط اگر رهبران روسیه و چین و هند و ترکیه و ایران......قادر باشند و بتوانند در مجامع و اجلاس های مهم آسیائی با همت این طرح را عملی کنند و عنایت داشته باشید تمام این کشورها میتوانند در این اتحاد زیر چتر حمایت روسیه و چین حق WTO و امتیاز دفاع در شورای امنیت را هم داشته باشند.........
آخرین اخبار