به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، هنگامی که حرف از ازدواج اجباری و رابطه جنسی در قبال پول میشود، شاید بسیاری تصور کنند که اینگونه موارد تنها در میان کشورهای توسعهنیافته و کمتر توسعهیافته آسیایی و آفریقایی شایع هستند؛ اما این مسئله در دوران حال حاضر بیشتر در جوامع توسعهیافته و مروج فرهنگ غربی در حال افزایش است.
زندگی با اجبار و انحرافات جنسی در قبال امتیازات خاص، رویهای است که برخی شهروندان و حتی دانشجویان و دانش آموزان غربی در پیش گرفتهاند؛ آنها مجبورند با ازدواج در مقابل دریافت پول، زندگی خود را بگذرانند؛ بسیاری از آنان که توانایی پرداخت هزینههای زندگی خود را ندارند، با برقراری رابطه جنسی با غیرهمجنسان بزرگتر از خود به امتیازاتی دست پیدا میکنند.
این پدیده منحرف جنسی در فرهنگ عامیانه آمریکا و کشورهای غربی با دو اصطلاحِ «شوگر ددی» (Sugar Daddy) «شوگر مامی» (Sugar Mommy) شناخته میشود؛ «شوگر ددیها» و «شوگر مامیها» در واقع مردان و زنان مسن، اما ثروتمندی هستند که در ازای پرداخت پول به افراد کم سن و سال و معمولاً غیرهمجنس، از آنها بهرهکشی جنسی میکنند.
وبسایت «sekingArrangement» یک پایگاه اینترنتی در کشور آمریکا است که نحوه فعالیت آن، ایجاد آشنایی میان افراد جوان با سرمایهگذاران جنسی مسن، در ازای برخورداری از مزایای مالی، شغلی و ... است؛ این وبسایت در آماری جدید از گسترش این پدیده در میان دانشجویان انگلیسی خبر میدهد.
بر اساس گزارش این وبسایت، در سال ۲۰۱۹ شمار دانشجویان انگلیسی که برای تأمین هزینههای دانشگاه به دنبال «شوگر ددی» یا «شوگر مامی» بودهاند نسبت به سال گذشته ۳۶ درصد افزایش یافته است.
این وبسایت در ادعایی متوسط درآمد ماهانه دانشجویان انگلیسی را از این طریق ۲ هزار و ۹۰۰ پوند بیان میکند؛ این مبالغ توسط سرمایه گذاران جنسی مسن پرداخت میشود.
روزنامه دیلیمیل مارس ۲۰۱۹ گزارش داده بیش از یک هزار نفر از دانشجویان دانشگاه کمبریج برای پرداخت شهریههای دانشگاهی و مخارج زندگی خودشان عضو وبسایت SeekingArrangement شدهاند؛ ۳۴۰ دانشجوی دانشگاه آکسفورد نیز عضو این سایت هستند.
اما این مسئله فقط مختص به دانشجویان و شهروندان بزرگسال نمیشود؛ کودکان نیز در بسیاری از کشورهای توسعه یافته قربانی خواسته و هوا و هوسهای بزرگسالان میشوند.
در شرایطی که رسانههای دولتی انگلیس از جمله بیبیسی در رابطه با نقض حقوق کودکان در سایر کشورها به طور مستمر رپورتاژ خبری تهیه میکنند، برخی اخبار و آمار حاکی از افزایش اجباری دختر بچههای انگلیسی در قبال پول، هستند.
به گزارش "publishing" طبق آمارهای رسمی در انگلیس، در سال ۲۰۱۷، ۵.۶ درصد از ازدواجهای اجباری یعنی ۱۹۶ مورد مربوط به سن کمتر از ۱۶ سال بود که این آمار برای سن کمتر از ۱۸ سال به ۲۹.۷ درصد میرسد که تعداد ۳۵۵ مورد ازدواج اجباری را در بر میگیرد؛ حدود ۳۰ درصد ازدواجهای اجباری در انگلیس طی سال ۲۰۱۷ مربوط به افراد زیر ۱۸ سال بوده است.
اینها واقعیاتی از جهان کشورهای توسعهیافته است که دیگر کشورها را مورد ملامت قرار میدهند؛ این رویه زندگی در این جوامع روز به روز در حال افزایش است و جزوی از فرهنگ جامعه شده است.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/