به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک،کریم یاوری مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان نماینده وزیر کار با حضور در جمع کارگران شرکت آذرآب که طی ۴ روز متوالی است به وضعیت تولید، حقوق معوقه و مشخص نشدن تکلیف سهام شرکت اعتراض دارند از حساسیت دولت برای واگذاری سهام این شرکت به سهامدار دارای اهلیت و توانمند خبر داد.
یاوری افزود: آذرآب از ظرفیتهای بالای تولیدی و تخصصی برخوردار است که حفظ این سرمایه ملی وسرمایه انسانی متخصص این شرکت از اولویت هاست.
او اضافه کرد: نمایندگان منتخب کارگران آذرآب در تمام جلسات تصمیم گیری در خصوص حل مشکل سهامداری و مالکیت آذراب حضور دارند ومسئولان استانی وملی برای واگذاری سهام به متقاضی توانمند و دارای اهلیت تلاش میکنند.
مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: به نمایندگی از وزیر کار به شما کارگران قول میدهم همه اعضای شورای اسلامی کار شرکت آذرآب در تمام جلساتی که در خصوص شرکت برگزار میشود، حتما حاضر باشند و در جریان تصمیمگیریهای قرار بگیرند.
او با بیان اینکه در روزهای اخیر اعضای شورای اسلامی کار شرکت آذرآب به نمایندگی از کارگران در جلسه تعیین چارچوب و شاخصههای انتخاب سهامدارآذرآب حضور داشتهاند تصریح کرد کرد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خود را کارگر کارگران میداند و وظیفه داریم که به کارگران خدمت کنیم.
یاوری ادامه داد: آذرآب یک بنگاه اقتصادی با ابزار و تجهیزات بسیار مناسب و نیروی انسانی مجرب و کارگران زبده و مهندسین خبره است و توجه و دقت در واگذاری این شرکت به اهلش مدنظر ماست و در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور هم مقرر شد این شرکت بدون کسب نظر شورای تامین استان مرکزی، واگذار نشود و تعیین سهامدار دارای اهلیت با صرف زمان و دقت بهتر از زمانی است که سرعت بالا و دقت کمتر است.
فرخی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار هم گفت: داشتن سوابق صنعتی و تولیدی چشمگیر، برخورداری از دانش تخصصی، برخورداری از توان مالی پرداخت حقوق و دستمزد و تامین نقدینگی برای تولید از جمله شاخصه هاوشرایطی است که برای عرضه سهام در بورس در نظر گرفته خواهد شد.
کارگران با خصوصی سازی مالکیت آذراب مخالفند و میگویند خصوصی سازی شرکتهای مادر غیر قانونی بوده و آذرآب که صنعتِ صنعت ساز است و در عراق، سوریه و لبنان کار کرده و از نظر فناوری و نیروی متخصص در منطقه تک است نباید خصوصی میشد و باید به دولت برگردد.
سال ۸۱ که آذرآب به بخش خصوصی واگذار شد مشکل این کارخانه هم شروع شد، در آذرآب بر خلاف هپکو، سهامدار اصلی بانک دولتی کشاورزی است و قرار بود ۷ مهر سهام را بفروشد، ولی در آخرین لحظات از ارایه سهام خودداری کرد.
آذرآب شیرهای سر چاههای پالایشگاه نفت و گاز را میسازد و هیچ پالایشگاه، پتروشیمی، نیروگاه، سد و کارخانه سیمانی در ایران نیست، مگر آنکه رد پای متخصصان آذرآب در آن هست.
آذرآب یک شرکت تحریم شکن است که تحریم بنزین را شکست و با ساخت پروژه زیردریایی و پروژههای سری کشور بعد از قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء، دومین مجموعهای بودکه در لیست سیاه تحریمهای آمریکا قرار گرفت.
کارگران میگویند رکود آذراب در حالی است که عراق، سوریه و افعانستان پروژههای زیادی برای آذرآب دارد، ولی شرکتهای آلمانی در عراق جولان میدهند.
انتهای پیام / ج