استاندار قم گفت:از ۶۶ نقطه حادثه خیز شناسایی شده در قم تاکنون حادثه خیزی ۴۵ نقطه آن کاهش یافته است.

شناسایی ۶۶ نقطه حادثه خیز در قمبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،بهرام سرمست،استاندار قم روز پنجشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه قم در سالن جلسات استانداری با اشاره به روند رفع نقاط حادثه خیز گفت: از ۶۶ نقطه حادثه خیز شناسایی شده درقم تاکنون ۴۵ نقطه آشکارسازی و حادثه خیزی آن کاهش یافته است.

او ادامه داد: برنامه رفع ۱۲ نقطه حادثه خیز استان نیز تا پایان سال به سرانجام می‌رسد.


سرمست اضافه کرد: طبق پیش بینی‌های صورت گرفته هر سال باید ۱۰ نقطه حادثه خیز استان به افزایش ضوابط ایمنی به مرحله مطلوبی برسد.


استاندار قم بیان کرد: تا پایان مهرماه سال جاری باید راستی آزمایی نسبت به عملکرد اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای استان در رابطه با اقدام‌های سال ۹۷ و ۶ ماه نخست سال جاری توسط معاونت عمرانی استانداری انجام بگیرد.


پژوهش‌ها نشان می‌دهد سالانه ۸۰ میلیون تن از محور‌های مواصلاتی قم عبور می‌کنند و ۲۰ میلیون تن از این افراد به منظور زیارت حرم حضرت معصومه (س) و مسجد مقدس جمکران وارد این استان می‌شوند، همچنین سالانه سه میلیون زائر خارجی به این شهر مذهبی عزیمت می‌کنند.


قم درمنطقه مرکزی ایران و در شاهراه مواصلاتی ۱۷ استان کشور قرار گرفته است.


سرمست همچنین تصریح کرد: برای تامین زیرساخت‌های برق استان باید جلسات فوق العاده‌ای درسطح استان تشکیل ونیاز‌های استان برای پیش بینی در بودجه سال آینده در اختیار نمایندگان قم در مجلس شورای اسلامی قرار بگیرد.


او با اشاره به روند آبرسانی به روستا‌های استان گفت: برای تکمیل خط انتقال به روستا‌های بخش جعفریه و خلجستان در بودجه سال آینده باید تدابیر لازم اندیشیده و نسبت به پیش بینی بودجه سال آینده استان برنامه ریزی صورت بگیرد.


استاندار قم تصریح کرد: دستگاه‌های اجرایی استان حق ندارند وظایف ذاتی خود را به شورای برنامه ریزی و توسعه استان ارجاع دهند، تسریع در درخواست‌های مردمی به صورت جدی دنبال شود.


جمعیت روستایی قم در همه بخش‌های این استان پراکنده اند؛ قم دارای یک شهرستان به همین نام و پنج بخش کهک، جعفریه، سلفچگان، خلجستان و مرکزی است؛ جمعیت ساکن در مناطق روستایی قم، کمتر از پنج درصد جمعیت کل استان است.


طبق سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۵، قم دارای ۱۲۷ روستا با جمعیت بالای ۲۰ خانوار است؛ جمعیت ساکن مناطق روستایی این استان بیش از ۵۵ هزار و ۸۶۵ تن است که در قالب ۱۷ هزار و ۳۸۵ خانوار زندگی می‌کنند.


در پنجمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان که به ریاست بهرام سرمست استاندار قم برگزار شد، گزارش عملکرد اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان و شرکت آب و فاضلاب روستایی قم مورد بررسی و آخرین روند سرمایه گذاری در استان مورد تبادل نظر قرار گرفت.

انتهای پیام/ش

جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه قم

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار