به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، «حسین میرزایی»، سخنگوی ستاد اجرایی تبصره ۱۴، در خصوص رو شدن حسابهای اجارهای در اعتراض یارانهبگیران گفت: از مجموع افراد ۶.۵ درصد معترض شدند. ما همه متنهایی که به عنوان اعتراض و دلیل اعتراض ثبت کردند را به یک تیم ۲۰ نفره دادیم که کاملا پیادهسازی شده، لیبل خورده و دستهبندی شده است. حدود ۴۷ درصد این معترضان از این دست هستند که میگویند، همه تراکنشهایی که به نام ما صورت گرفته را قبول نداریم و به ما مربوط نیست.
میرزایی در توضیح دیگر دلایل معترضین به حذف یارانهها، اظهار کرد: یکی گفته است که من به نیابت از فرد دیگری کار مالی انجام میدهم، شخصی گفته کارت من دست فرد دیگری است و او با کارت من کار مالی انجام میدهد، تعداد قابل توجهی گفتهاند که ما کارپرداز یا حسابدار شرکت هستیم و با حساب شخصی کارهای مالی را انجام میدهیم.
وی افزود: سال گذشته معترضینی که اجازه دادند که به اطلاعات بانکی آنها دسترسی داشته باشیم، ۸۰۰ میلیون واریزی داشتهاند، یکی از مفرهای فرار مالیاتی آنها کار کردن با حساب شخصی برای مقاصد تجاری است. تعداد قابل توجهی بودند و دلایل آنها اصلا قابل پذیرش نیست و برخی از آنها وضع مالی بسیار خوبی دارند. شخصی گفته من سرایدار ساختمانی هستم و افراد دیگری پول به حساب من میریزند و من با آن کارهای ساختمان، خرید و ... را انجام میدهم، اما عدد خیلی بالاست.
سخنگوی ستاد اجرایی تبصره ۱۴ با بیان اینکه عدهای این دلایل را مطرح کرده و فکر میکنند که ما دسترسی به اطلاعات دیگر آنها نداریم، گفت: افرادی که در این مرحله از فرمول ما برای حذف یارانه در آمدهاند، قطع به یقین وضع مالی بسیار خوبی دارند؛ یعنی از نظر تملک خودرو، ملک و زمین، معاملات، ارزش سهام، سفرهای خارجی، درآمد ثبت شده و ... وضع مالی آنها خوب است. ما بر اساس اطلاعات بانکی دبل چک کردیم و دیدیم که اینها واقعا تمکن مالی دارند.
وی ادامه داد: فرد تاجری بوده است که در سال ۹۷ بالای ۲۰ میلیارد گردش مالی داشته، البته ما متوسط سالهای ۹۵، ۹۶ و ۹۷ را در نظر گرفتیم و ماهیانه ۸۰۰ تا ۹۰۰ میلیون گردش حساب داشته، اما اعتراض کرده است.
میرزایی در خصوص دیگر فرارها برای دریافت یارانه توضیح داد: جالب است که بسیاری از معترضین، شرکت بوده و با حساب شخصی این مبالغ را جابجا کردهاند. مواردی هم داشتهایم که تحت پوشش سازمان حمایتی بودهاند، ولی کارت بازرگانی با گردشهای مالی فوقالعاده بالا داشتند که اینها هم اعتراض کردهاند.
سخنگوی ستاد اجرایی تبصره ۱۴ ضمن انتقاد از به روز نبودن اطلاعات سازمانها گفت: سال گذشته ۴۰ هزار فوتی در بانک اطلاعاتی امداد و بهزیستی کشف کردیم، این ۴۰ هزار از میان ۱۰ میلیون نفر بودند و شاید عدد قابل توجهی نباشد، اما نشان میدهد، خیلی از سازمانها اطلاعاتشان را به روزرسانی نکردهاند و به واسطه اجرای پروژه هدفمندی یارانهها و پایگاه اطلاعات رفاهی ایرانیان، این سازمانها به تکاپو افتادهاند که اطلاعاتشان را بهروز کنند.
منبع: برنا
انتهای پیام/