به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در حاشیه برگزاری آزمون حرفهای مهندسی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه این آزمون در کشور طبق قانون دو مرتبه برگزار میشود گفت: طبق آمار هر ساله ۳۰۰ هزار نفر در ۷ رشته در این آزمون شرکت میکنند.
او ادامه داد: امسال ۱۷۵ هزار نفر در این دوره ثبت نام کردند و با یکدیگر رقابت میکنند.
اسلامی با بیان اینکه برای ما مسائل فنی، نظامات و الزامات فنی، معیارهای ملی استاندارد مهم است، گفت: باید تمامی مهندسان در ساخت و سازهای کشور این معیار و الزامات فنی را اعمال کند بنابراین افرادی که در این آزمون شرکت میکنند باید صلاحیت حرفهای را به صورت کامل داشته باشند.
وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: این آزمون کمک میکند افرادی که با سوادتر در این حوزه هستند انتخاب شوند و با کسب اطمینان کامل مهر مهندسی را به آنها اعطا میکنیم.
او یادآور شد: مهر مهندسی به افراد و مهندسانی داده میشوند که اطلاعات کامل، جامع و حرفهای در حوزه مهندسی داشته باشند.
اسلامی توضیح داد: این آزمون به صورت دسترسی آزاد برگزار میشود و شرکتکنندگان در آن با درک درستی که از این حرفه دارند آزمون را میگذارند و محفوظات در این بخش به کار ما نمیآید و مهندسان باید بتوانند به صورت حرفهای و مطابق با استانداردها آزمون را بگذرانند.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه حداقل نمره قبولی در این آزمون ۵۰ درصد است گفت: تعداد افرادی که در این آزمون قبول میشوند بسیار کم است و امیدواریم جوانان با سوادتر و با مهارتتر بتوانند از این آزمون سربلند بیرون بیایند و اولویت ما در برگزاری چنین آزمونهایی دانش حرفهای است.
او تاکید کرد: ایستایی ساختمان، بهینه سازی مصرف، جلوگیری از اتلاف انرژی در حوزههای گوناگون مهندسی از دانشهایی است که طبق قانون مهندسان باید بتوانند آن را انجام دهند و چنین رشتههایی رابطه مستقیم با صلاحیت حرفهای مهندسان دارد.
اسلامی اظهار کرد: امیدواریم صلاحیت حرفهای در بخش مهندسی روز به روز رشد کنند و مردم بتوانند با اطمینان خاطر بیشتر مهندسان با صلاحیتتری را برای ساخت بناها انتخاب کنند.
وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: ساخت بناهایی مقاوم و به کارگیری تأسیسات کم هزینه و پایدار در بهبود کیفیت زندگی مردم بسیار اثرگذار است.
او گفت: در این آزمون ۲۵ درصد خانمها و ۷۵ درصد آقایان شرکت کردند و بیشترین شرکتکنندگان مربوط به رشته نظارت عمران بوده و خانمها هم رشته معماری و شهرسازی را انتخاب کردند. امیدواریم در دی ماه بتوانیم نتیجه آزمون را اعلام کنیم.
اسلامی با اشاره به اینکه طرح اقدام ملی مسکن جذابیت کاملی دارد گفت: این طرح برای مردمی است که به راحتی با توان مالی خود نمیتوانند واحدهای مسکونی در بازار را خریداری کنند.
وزیر راه و شهرسازی افزود: خوشبخت کردن عدهای که توانمند هستند از اهداف این طرح نیست و ما طرح اقدام ملی مسکن را برای اقشار متوسط رو به پایین در سراسر کشور در نظر گرفتهایم.
بیشتر بخوانید: اتمام مسکن مهر و اجرای پروژه اقدام ملی اولویت دولت/ ضرورت بهروز رسانی اطلاعات سامانه جامع مسکن مهر
او توضیح داد: اراضی این واحدها شناسایی شده و در مرحله ساخت و ساز، انتخاب زمین، دریافت جواز و انعقاد قرارداد در سراسر کشور هستیم.
اسلامی افزود: ۱۸۰ هزار واحد در سراسر کشور در دست اجرا است و این واحدها در مراحل مختلف آمادهسازی و ساخت هستند.
وزیر راه و شهرسازی درباره حکم اخیر حسینیه سعادتآباد گفت: حکم دادگاه مربوط به قلع و قمع واحد مسکونی است و باید اجرایی شود.
انتهای پیام /