به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، فاطمه باغبانی رئیس آموزش استثنایی استان گفت:۹۳۵ دانشآموز با شرایط ویژه در مدارس استثنایی استان زنجان تحصیل میکنند و ۳۸۶ کادر تخصصی در مدارس استثنایی به دانشآموزان آموزش ارائه میدهند.
او با بیان اینکه ۲۳ مدرسه مستقل و ضمیمه استثنایی در استان زنجان دایر است ادامه داد: ۱۳ مرکز ویژه مشکلات یادگیری نیز در استان فعال است.
باغبانی گفت: در مناطق آموزشی ۱۴ گانه تنها نواحی زنجانرود و انگوران فاقد مدارس استثنایی هستند.
رئیس آموزش استثنایی اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به اینکه ۲ هزار و ۶۰۰ دانشآموز تلفیقی در مدارس مشغول به تحصیل هستند افزود: جمعیت دانشآموزان نیازهای ویژه استان زنجان با میانگین کشوری برابری میکند.
باغبانی با بیان اینکه بیشترین دانشآموزان استثنایی استان زنجان دانشآموز ذهنی هستند، گفت: شنوایی، بینایی، جسمی -حرکتی، کم توان ذهنی، جسمی و معلولیت، مشکلات یادگیری، هیجانات و اوتیسم مشمول دانشآموزان استثنائی هستند.
او با بیان اینکه ۷ میلیارد و ۶۷۶ میلیون تومان برای سرویس ایاب و ذهاب دانشآموزان استثنایی نیاز بود که با تخصیص اعتبار، ۴ میلیارد و ۳۹۶ میلیون تومان توسط اداره پرداخت شده است گفت: در حالی که وظیفه ما پرداخت ۵۰ درصد هزینه سرویس بود با کمک خیرین ۵۷ درصد هزینه پرداخته شده است.
رئیس آموزش استثنایی استان در پایان گفت: مساعدت در مورد نحوه ایاب و ذهاب، کمبود شدید نیروی انسانی تخصصی آموزشی و توانبخشی، کمبود فضای آموزشی از مهمترین مشکلات پیشروی این بخش از آموزش و پرورش است.
انتهای پیام /ک