دانشمندان شهاب سنگی بزرگ را که به تازگی وارد منظومه شمسی شده است شناسایی کردند.

ورود شهاب سنگینی بزرگ به منظومه شمسیبه گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، هنگامی که شهاب سنگ Oumuamua در سال ۲۰۱۷ وارد منظومه شمسی شدند دانشمندان نمی‌دانستند این جرم فضایی از کجا آمده است و اطلاعات دقیقی در مورد آن نداشتند ولی حالا فضانوردان اطلاعات بیشتری از شهاب سنگی که به تازگی وارد محیط  منظومه شمسی شده است، دارند.


بیشتر بخوانید: سفینه SpaceX Crew Dragon تا ۲۰۲۰ فضانوردان را به فضا انتقال می‌دهد


ستاره شناسی به نام گِنادی بورسو اولین بار این شهاب سنگ را در آسمان مشاهده کرد و پس از آن او و دیگر ستاره‌شناسان تحقیقات گسترده‌ای را در مورد این شهاب سنگ آغاز کردند. دانشمندان تا کنون موفق شدند اطلاعاتی را در مورد محل دقیق، سرعت حرکت و هم‌چنین تاریخچه‌ای از محل شروع حرکت شهاب سنگ بزرگ را بدست آورند. 

ورود شهاب سنگینی بزرگ به منظومه شمسی

شهاب سنگ بزرگ میهمانی مرموز در منظومه شمسی

این شهاب سنگ در حدود ۱ میلیون سال پیش شکل گرفته است و در فاصله ۵.۷ سال نوری از سیاره‌ای به نام Kruger 60 حرکت خود را آغاز کرده است، این شهاب سنگ با سرعت ۳.۴۳ کیلومتر بر ثانیه در منظومه شمسی در حرکت است. اندازه این جرم سیاه آسمانی بسیار بزرگ‌تر از سیاره زمین است و خوشبتانه بررسی‌ها حاکی از آن است که به سمت زمین حرکت نمی‌کند. سیاره مشتری در منظمومه شمسی همانند سپری برای زمین عمل کرده و اجرام آسمانی را به سمت خود جذب می‌کند.

ورود شهاب سنگینی بزرگ به منظومه شمسی

دانشمندان علوم هوا و فضا در کشورهای مختلف جهان این شهاب سنگ را مورد مطالعه قرار داده‌اند و با تلسکو‌پ‌های قدرتمند و تصاویری ماهواره‌ای ارسالی به زمین آن را رصد می‌کنند. هنوز اطلاعاتی زیادی می‌توان از شهاب سنگ بزرگ بدست آورد و باید منتظر خبرهای جدیدی از آن بود. شهاب‌سنگ‌ها و اجرام آسمانی بسیاری در منظمومه شمسی وجود دارند که دانشمندان با بررسی آن‌ها می‎توانند اطلاعات ارزشمندی را ار نحوه شکل‌‌گیری سیارات مختلف بدست آورند.

انتهای پیام/

دانشمندان اطلاعاتی بیشتر از شهاب سنگ بزرگ بدست‌ آوردند

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۴ ۲۱ مهر ۱۳۹۸
چه شهاب سنگيه كه از زمين بزرگتره ؟