حسن کاظمی معاون فرماندار تربت جام در گفت و گو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، گفت: در راستای تولید
نان با کیفیت و به منظور حمایت از مصرف کنندگان و ارزیابی عملکرد خبازان در رعایت قوانین و مقررات بازرسی سرزده در شیفت کاری صبح انجام شد.
او افزود: این بازرسی با شرکت ۴۵ نفر از مدیران ادارات غله، صنعت، تعزیزات، انتظامی، علوم پزشکی، اتحادیه صنف خبازان، کارشناسان از ۵۵خبازی صورت گرفت و موارد بازرسی شامل رعایت ساعت پخت، کیفیت آرد و نان، وزن خمیر، بهداشت خبازی وفردی، لباس فرم، حضور متصدی، الگوی پخت و تابلو مورد ارزیابی قرار گرفت.
او ادامه داد: در این بازرسی تخلفاتی شامل کم فروشی، گرانفروشی، عدم حضور متصدی، ساعت پخت، پروانه کسب، وعدمرعایت مسایل بهداشتی مشاهده شد که متصدیان خبازی متخلف باتشکیل پرونده تخلف به تعزیزات معرفی شدند.
معاون فرماندار تربت جام با اشاره به اهداف بازرسی سرزده از خبازیها بیان کرد: هدف از بازرسیها مچ گیری نیست و با توجه به اینکه دولت آرد یارانهای به خبازان تحویل میدهد باید نان با کیفیت و مطلوب تولید و به مصرف کنندگان تحویل دهند و در چارچوب قوانین و مقررات انجام وظیفه کند.
کاظمی با اشاره به ممنوعیت افزودنیها به آرد گفت: در این بازرسیها تعدادی از نانواها مورد تشویق قرار گرفتند و افزودنیهایی که درحال حاضر دربرخی نانواییها مشاهده میشود با مجوز انجام گرفته است.
او با اشاره به درخواست برخی نانواییها از سنتی به ماشینی افزود: به هیچ عنوان به درخواستهای خبازان مبنی برتبدیل شدن خبازی سنتی به ماشینی را نخواهیم داد.
انتهای پیام//ز. ج
بازرسی سرزده از ۵۵ خبازی شهری در شیفت کاری صبح