به گزارش
حوزه فناوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،ساختار بیمه گری در کشور و شبکه کارگزاران بخش خصوصی تا به امروز بر اساس روشها و سنتهای معمول در این عرصه فعالیت میکردند. بخش عمدهای از بدنه این صنعت را جوانان تشکیل میدهند و آنها غالباً برای گسترش چتر بیمهای در کشور خواهان به کار گیری روشهای مدرن و به روز تری برای انجام فعالیت بودند. امکان ارائه انواع خدمات بیمهای به صورت آنلاین از جمله این بسترهای به روز و جدید است که با مصوبه شورای عالی بیمه فراهم شد.
در مصوبه جدید که به امضای غلامرضا سلیمانی رئیس شورای عالی بیمه رسیده، قید شده است که شورای عالی بیمه، به استناد ماده ۱۷ و در اجرای ماده ۶۸ قانون تاسیس بیمه مرکزی ایران و بیمه گری، آیین نامه کارگزاری (دلالی) رسمی بیمه مستقیم را به شرح زیر اصلاح و به عنوان آیین نامه شماره ۲/۹۲ و مکمل آیین نامه مذکور تصویب کرد.
در بند اول این اصلاحیه، مجوز کارگزاری برخط و آنلاین اینگونه تعریف شده است: پروانه کارگزاری (دلالی) رسمی بیمه برخط (آنلاین)، مجوزی است که به کارگزار بیمهای حقوقی و سایر اشخاص حقوقی متقاضی واجد شرایط مقرر در این آیین نامه، برای انجام فعالیتهای زیر در هر یک از رشتههای بیمه موضوع فعالیت توسط بیمه مرکزی صادر میشود.
بر اساس این آیین نامه جدید، خدمات ارائه شده توسط شرکتهای بیمه گری آنلاین به این شرح است: ایجاد امکان مقایسه و خدمات بیمه و مشاروه آنلاین در خصوص نرخ و شرایط خدمات به متقاضی خدمات بیمهای، بازار یابی و ایجاد امکان فروش آنلاین در رشتههای بیمهای برای موسسات بیمه، نمایندگان آنها و کارگزاران رسمی و ایجاد امکان پرداخت حق بیمه آنلاین از طریق اتصال به سیستم مالی موسسه بیمه از خدمات ارائه شده توسط شرکتهای بیمه گری آنلاین طبق آیین نامه جدید است.
در یکی از بندهای مهم این آیین نامه اشاره شده است که مدیر عامل یا یکی از اعضای هیئت مدیره، اشخاص حقوقی متقاضی دریافت پروانه کارگزاری (دلال) رسمی، بیمه برخط (آنلاین)، ضمن داشتن شرایط مندرج در بندهای ۱، ۷، ۹، ۱۰ ماده ۳ این آین نامه باید حدا اقل سابقه ۳ سال کار مرتبط در زمینه بیمه به تشخیص بیمهای مرکزی داشته باشد.
انتهای پیام/