به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ، امین منصور رئیس مرکز فوریتهای پزشکی دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: بیمارستان صحرایی مرز شلمچه با ظرفیت ۴۰ تخت، دو پزشک عمومی، متخصص طب اورژانس، کادر پرستاری شش نفره، اتاق تزریقات و پانسمان بانوان و مردان، اتاق احیا، اتاق ویزیت پزشک و اتاق تریاژ در این مرز مستقر شده است.
او با اشاره به مراجعه ۲۲ هزار نفر به این بیمارستان صحرایی افزود: ۱۴ هزار نفر از این تعداد به صورت سرپایی درمان و مابقی به صورت موقت بستری شدهاند. همچنین میانگین اعزام روزانه بیماران به مراکز درمانی آبادان و خرمشهر بالغ بر ۸۵ نفر بوده است.
رئیس مرکز فوریتهای پزشکی دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: یک درمانگاه صحرایی نیز با همکاری دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری دایر شده که دارای تجهیزات یک بیمارستان کامل اعم از اتاق عمل، آزمایشگاه و بخش بستری زنان و مردان با ظرفیت بیش از ۵۰ تخت است. این چادر صحرایی به عنوان پشتیبان در شرایط بحرانی مورد استفاده قرار میگیرد.
منصور ادامه داد: ۴۰ دستگاه آمبولانس، چهار دستگاه اتوبوس آمبولانس و دو دستگاه موتور آمبولانس از ورودی خرمشهر تا نقطه صفر مرزی مستقر هستند.
انتهای پیام/ د