به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،نشست صادقی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمانشاه با تعدادی از اعضای سازمانهای مردمنهاد استان برگزار شد .
در این نشست دادستان پس ازشنیدن دیدگاهها ونقطه نظرات مدعوین با تشریح زوایایی از وضعیت آسیبهای اجتماعی در شهر واستان کرمانشاه به نقش سمنها در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی. موقعیتهای پیش از ارتکاب یامقارن با جرم پرداخت و گفت : مدیریت اثر بخش وکنترل آسیبهای اجتماعی و مقابله با جرم و بزهکاری بی شک نیازمند دخالت وهمراهی همگانی بر پایه سیاست جنایی مشارکتی است.
صادقی به ظرفیت خوب ماده ۶۶ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲ اشاره کرد گفت : تا زمانی که آیین نامه اجرایی این ماده تصویب شود کلیه سازمانهای مردم نهاد در استان کرمانشاه میتوانند بدون واسطه هرگونه پیشنهادات. طرح ها. تحلیلها و برآوردهای کارشناسی. راهکارهای اجرایی وعملیاتی، و... را به معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان کرمانشاه ارسال نمایند .
صادقی ضمن قدردانی از فعالیتهای سازمان مردم نهاد بعنوان دغدغهمندان حوزه اجتماعی ضمن تاکید بر فرهنگ سازی و لزوم برنامه ریزی برای ارتقا فرهنگ عمومی جامعه وکاستن از فراوانی آسیبها، تقویت احساس مسولیت آحاد جامعه نسبت به محیط پیرامون، ترویج فرهنگ رعایت حقوق دیگران و حتی در موارد تزاحم ترجیح مبتنی بر ایثار حق دیگران بر خود، تلاش برای کاستن از خشونتهای کلامی در ارتباطات اجتماعی، گفت : انتظار این است که رصد و پایشهای عمومی که انجام میگیرد دقیق باشد و آنچه را که از تریبونهای مختلف (فضای مجازی یا رسانه ها) در زمینه آسیبها وجرایم در اختیار افکار عمومی قرار میگیرد بر اساس دادهها و آمارهای صحیح بدست آمده از مبادی ذیصلاح باشد و از بزرگ نمائی، برداشت سطحی وهر اقدامی که بی جهت سبب التهاب آفرینی و تحریک احساسات عمومی میشود اجتناب گرد .
انتهای پیام/د