به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از گاردین، شرکت توئیتر تحت فشارها برای کنترل و سانسور توئیتهای دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا قواعدی را در مورد پیامهای توئیتری سران کشورها اعمال میکند.
شرکت رسانهای توئیتر اطلاعات جدیدی را درباره طرحهای خود برای واکنش به توئیتهای سران کشورها در صورتی که به هر نحوی ناقض قواعد آن باشند، منتشر کرد. این شرکت در ماه ژوئن سیاستی را اعلام کرده بود مبنی بر اینکه توئیتهای چهرههای سیاسی مهم که ناقض قواعد این شرکت است، اگر به نفع عموم شناخته شوند، حذف نمیشوند.
از زمان انتخاب دونالد ترامپ، توئیتر در موقعیت دشواری به لحاظ توانایی سانسور توئیتهای رئیس جمهور آمریکا قرار گرفته و تا حد زیادی در برابر فشارهای شدید مقاومت کرده است، حتی وقتیکه ارسال توئیتهایی توسط افراد دیگر ناقض قواعد این شرکت به نظر میرسد. ترامپ در ارتباط با برخی توئیتهای خود در تهدید دیگران از جمله رهبر کره شمالی و ترغیب به خشونت ضد سی ان ان با بازنشر اطلاعات نژادپرستانه غلط با انتقادهای زیادی مواجه است.
طبق سیاست اعلام شده توئیتر در ژوئن ۲۰۱۹، این امکان وجود داشت که توئیتهای هر یک از سران جهان حتی اگر آنقدر بد باشد که سزاوار حذف شدن باشد، باز هم میتوان با توجیهاتی در ارتباط با مستندسازی و پاسخگویی از حذف آنها خودداری کرد. توئیتر دیروز اعلام کرد، در چنین مواردی این شرکت با درج برچسبی به توئیت توهین آمیز به کاربران هشدار میدهد که اجازه لایک کردن یا توئیت مجدد یا بازنشر آن را ندارند.
سناتور الیزابت وارن به فیس بوک فشار آورده است به ترامپ (و دیگر سیاستمداران) اجازه ندهد تبلیغاتی را درج کنند که شامل اظهارات کذب است. همچنین در ماه سپتامبر، کاملا هریس نامزد ریاست جمهوری دموکرات از «جک دورسی» مدیر اجرایی توئیتر خواست بخاطر بیش از شش پیام توئیتری ترامپ شامل «تهدیدهای صریح» ضد افشاگر رسوایی مرتبط با اوکراین و تهدید به وقوع نجنگ داخلی»، حساب وی را به حال تعلیق درآورد.
این شرکت گفت پیامهای توئیتری هر یک از سران جهان که مبلغ تروریسم، خشونت یا خود آزاری باشد؛ شامل کالاها یا خدمات غیرقانونی باشد؛ هدف از آن مداخلات انتخاباتی (از قبیل درج اطلاعات غلط درباره رای گیری) باشد؛ یا شامل اطلاعات خصوصی یک فرد دیگر باشد- بویژه اگر آن شخص یک چهره عمومی نباشد- به احتمال زیاد حذف خواهد شد.
توئیتر در عین حال تاکید کرد همچنان برای دسترسی مستقیم به مقامات دولتی و منتخب ارزش قائل است و حفظ سوابق عمومی میتواند منافعی در جهت پاسخگویی داشته باشد.
انتهای پیام/