به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دکتر محمد حسین ساعی، ضمن بیان این مطلب و با اشاره به اینکه تعداد ورودیهای امسال دانشگاه سوره ۱۱۷۰ دانشجو در سه مقطع شامل ۱۳ رشته کارشناسی، ۱۶ رشته کارشناسی ارشد و ۵ رشته کارشناسی ناپیوسته بوده است، گفت: در حالی که بسیاری از دانشگاهها نتوانستهاند ظرفیتشان را تکمیل کنند و بیش از۵۰ درصد ظرفیت خالی دارند، اما دانشگاه سوره با برند خوبی که دارد، توانسته است حتی بیشتر از ظرفیت دانشگاه هم دانشجو جذب کند تا بخشی از نیازهایی را که در حوزه آموزش کشور وجود دارد را پاسخ دهد.
وی ادامه داد: برای ارتقاء کیفیت کار دانشگاه سوره، مشکل کلاس و ساختمان داریم و دنبال این هستیم که با همکاری چند نهاد و بخشهای مختلف بتوانیم کیفیت دانشگاه را افزایش دهیم و ابزار آموزشی را بهبود ببخشیم.
دکتر ساعی با اشاره بهاینکه تمام درآمد دانشگاه از شهریه دانشجویان است، خاطرنشان کرد: دانشگاه سوره یک دانشگاه غیر انتفاعی است که حتی یک ریال هم به عنوان بودجه از دولت دریافت نمیکند، مگر در قالب وام دانشجویی که آن هم به دانشگاه پرداخت نمیشود و یا یارانه بسیار حداقلی که برای غذای دانشجوها به این دانشگاه پرداخت میشود.
رئیس دانشگاه سوره در خصوص تعاملات بین المللی این دانشگاه بیان کرد: دانشگاه سوره در حوزه تعاملات بینالمللی تاکنون پرونده خوبی داشته است و در دانشگاه های مختلفی در آلمان و ایتالیا و برخی دانشگاههای جهان اسلام مثل روسیه، تفاهم نامههایی داشته است که نتایج آنها برگزاری کارگاه و دورههای مشترک بوده است. هدف ما این است که در پنج سال آینده بتوانیم از فضای جهان اسلام دانشجو جذب کنیم.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/