به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،نرگس عظیمی مدیر طیور و زنبورعسل سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت : با هدف افزایش تولید گوشت سفید در استان برنامه افزایش جوجه ریزی در دستور کار مدیریت طیور استان قرار گرفت و در این راستا نرخ رشد جوجه ریزی استان افزایش یافته است.
او گفت : میزان جوجه ریزی استان در شش ماهه سالجاری نسبت به مدت مشابه در سال ۹۶ نیز رشد ۷۰درصدی را نشان میدهد.
عظیمی افزود: در راستای افزایش تولید گوشت سفید، برنامه سازمان تدوین و در حال اجراست.
او گفت: طی برنامه سه ساله سازمان، تولید گوشت سفید استان از ۶۳هزار و ۷۰۰تن فعلی به ۱۰۰هزار تن خواهد رسید .
انتهای پیام/د