به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،این دانش آموزان به منظور کاهش هزینهها و یادگیری مهارتهای زندگی از رب گوجه فرنگی گرفته تا قورمه سبزی، لوبیا سبز و هویج و آنچه به غذا مربوط میشود را خودشان تهیه میکنند.
به گفته رزقی مدیر خوابگاه ولایت ملکان در این کار سه چهارم هزینه کاهش مییابد و دانش آموزان نیز مهارت زندگی یادمی گیرند.
مدارس شبانه روزی وخوابگاههای دانش آموزی از جمله مراکزی است که میتوانند در رشد و توانمندسازی دانش آموزان نقش موثری داشته باشند.
انتهای پیام/