به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،صائب مدرسی رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیرحوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : اورژانس کرمانشاه به منظور خدماتدهی به زائران اربعین حسینی از ۱۵ مهر ماه در آماده باش است.
او با بیان اینکه ۱۶ هزار و ۲۷۶ زائران به صورت سرپایی درمان شده اند، گفت : یک هزار و ۷۹ نفر توسط آمبولانسهای اورژانس و پنج بیمار نیز با بالگرد اورژانس هوایی به مراکز درمانی انتقال پیدا کردند.
مدرسی با بیان اینکه از این تعداد ۱۱ نفر اتباع خارجی دیگر کشورها بودند، گفت: ۶۲۰ نفر از زائرانی که به مراکز درمانی منتقل شدند، دارای بیماریهای قلبی، ۵۴۳ نفر دارای بیماری تنفسی و ۳۶۵ نفر دارای بیماری گوارشی بودند که تحت مراقبت قرار گرفتند.
او با بیان اینکه ۲ فروند بالگرد اورژانس هوایی در پادگان ابوذر ارتش مستقر است، افزود: این بالگردها به منظور آماده باش برای خدمات رسانی بهتر و سریعتر به زائران اربعین حسینی به پرواز درخواهند آمد.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به فعالیت پنج دستگاه اتوبوس آمبولانس برای خدماتدهی به زائران اربعین حسینی اشاره کرد و گفت: این اتوبوس آمبولانسها در سه راهی نصرآباد، کمربندی غربی، قصرشیرین، پایانه خسروی و گردنه مرصاد مستقر شده و تاکنون به سه هزار و ۹۲۲ زائر خدماتدهی کرده اند.
مدرسی افزود: علاوه بر این آمبولانس ها، صد دستگاه آمبولانس دیگر نیز در طول مسیر تردد زائران اربعین حسینی در استان کرمانشاه ۲۴ ساعته فعالیت میکنند.
او با بیان اینکه بیشتر خدمات درمانی ارائه شده در حاشیه مرز خسروی ساماندهی شده اند، گفت: ۱۲ پایگاه سیار دانشگاه علوم پزشکی در محدوده سه راهی نصرآباد تا قصرشیرین فعالیت میکنند.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث افزود: در محدوده پایانه خسروی هفت آمبولانس و سه پایگاه و بعد از گیتهای خروجی نیز ۲ پایگاه و سه آمبولانس به منظور خدماتدهی به زائران اربعین حسینی مستقر کرده ایم.
مدرسی با بیان اینکه ۱۴ درمانگاه در مسیر زائران اربعین حسینی به زائران خدماتدهی میکنند، افزود: علاوه بر محور خسروی در مسیر منتهی به استان ایلام و مرز مهران نیز خدمات بهداشتی ارائه میشود.
او افزود: در محدوده مرز خسروی و پایانه ۲ آزمایشگاه مجهز فعالیت خود را آغاز کرده و در صورت نیاز از بیماران نمونه گیری میکنند.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث،گفت: ۴۰۰ نیروی ستادی و فوریتهای پزشکی استان کرمانشاه در تردد زائران اربعین حسینی به آنها خدمات دهی خواهند کرد.
او با بیان اینکه این دانشگاه سه بیمارستان صحرایی در مرز خسروی مستقر میکند، گفت: این بیمارستانها توسط سپاه، ارتش و دانشگاه علوم پزشکی به ترتیب در کمربندی غربی قصرشیرین، پایانه مرزی خسروی و در اطراف درمانگاه خسروی مستقر شده اند.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث کرمانشاه با بیان اینکه زائران اربعین حسینی (ع) در زمان بازگشت از عراق در مرز خسروی کنترل بهداشتی میشوند، گفت: تاکنون بیماری خاص و خطرناکی در زائران مشاهده نشده است.
مدرسی در رابطه با کنترل بهداشتی در مرز خسروی افزود: این کنترلهای بهداشتی همزمان با دیگر مرزهای کشور به منظور جلوگیری از ورود بیماریهای واگیردار از طریق زائران به کشور انجام میشود.
او افزود: تیمهای پزشکی مخصوص در مرز خسروی مستقر شده اند که به تجهیزات پیشرفتهای همچون تب سنجهای لیزری مجهز هستند و در صورت مشاهده موارد مشکوک اقدامهای لازم را انجام میدهند.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث افزود: در محدوده مرز خسروی و پایانه ۲ آزمایشگاه مجهز فعالیت خود را آغاز کرده و در صورت نیاز از بیماران نمونه گیری میکنند.
انتهای پیام/د