به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، امینیان فرماندار هشترود در کمیته حمل و نقل جادهای و شورای ترافیک هشترود با بیان اینکه متاسفانه پس ازآسفالت ریزی اتوبان پیامبر اعظم (ص) هنوز این جاده خط کشی نشده و هیچ گونه علائم شداردهنده وجود ندارد افزود: نبود خط کشی و نبود این علائم باعث تصادف میشود.
او ازساماندهی سه راهی قویونقشلاقی با هزینهای بالغ بر ۶۰۰ میلیون تومان خبر داد و خواستار ساماندهی سه راهی آتش بیگ که در جاده هشترود مراغه قرار دارد را شد.
امینیان هر گونه افزایش کرایه خودسرانه مسافر کشها را ممنوع دانست و افزود: با افزایش دهندگان کرایه مسافر کشها برخورد جدی خواهد شد.
فرماندار هشترود در ادامه ازجریمه کامیونهای بارکش که بار اضافی داشته باشند را شد.
او با بیان اینکه همه باید براى اجراى مطلوب طرح جامعه ایمن کمک کنندافزود: طرح ترافیکی شهر هشترود زیر نظر مشاور طرح مراحل نهایی خود را میگذارند و لازم است پلیس راهنمائی و رانندگی نظرات و پیشنهادات مد نظر خود را در این خصوص اعلام نماید.
او در خصوص ساماندهی ورودی شهر نظرکهریزی هم گفت:در این مسیر در جلسهای که در دفتر فنی استانداری هم برگزار شد بر استفاده از دوربینهای مدار بسته تاکید شد.
امینیان با بیان اینکه خوشبختانه میزان تلفات جادهای در هشترود در شش ماهه نخست سال ۹۸ نسبت به مدت مشابه در سال ۹۷ کاهش داشته است در خصوص آسفالت ریزی جاده مراغه – هشترود و آزادراه تبریز – زنجان هم اظهار داشت: خوشبختانه عملیات آسفالت ریزی جاده مراغه – هشترود از مدتها پیش آغاز شده و از مسیر قویون قشلاقی تا نظرکهریزی پیمانکار طی روزهای گذشته شروع به آسفالت ریزی کرده است و در مسیر آزادراه تبریز – زنجان ۲ اکیپ مشغول لکه گیری و ترمیم مسیر میباشند.
او با بیان اینکه حساسیت عمومی شهروندان نسبت به مناسب سازی مسیرهای جادهای بسیار بالاست گفت: نبود منابع مالی کافی در بسیاری از مواقع مانع از ترمیم و اصلاح جادهها میشود وی در همین خصوص گفت: لازم است ضمن درخواست و الزام پیمانکاران به رعایت کیفیت مصالح بکار برده در آسفالت جادهها، مانعی در برابر اجرای عملیات آنها نشویم.
او در خصوص جامعه ایمن شهری هم با بیان اینکه سازمان جهانی بهداشت با استراتژی «سلامتی برای همه» بدنبال برخورداری تمامی افراد بشر از ایمنی و تندرستی یکسان میباشد گفت:جامعه ایمن، جامعهای است که براساس پیشگیری از حوادث با مشارکت مردمی و دخالت مسئولین محلی و با همکاری بین بخشی پایه ریزی میگردد که هدف کلی آن پیشگیری از سوانح و حوادث و بهبود شرایط ایمنی بوده و از اهداف اختصاصی طرح میتوان به کاهش وقوع سوانح و حوادث، کاهش میزان مرگ و میر ناشی از سوانح و حوادث و کاهش میزان معلولیتها و زیانهای ناشی از حوادث اشاره کرد.
انتهای پیام/ش