به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ،منصور شیشه فروش مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به اینکه ساماندهی حریم و بستر رودخانه نقش مهمی در پیشگیری از وقوع سیلابها دارد، اظهار داشت: با برگزاری جلسات متعدد بر آزادسازی و ساماندهی حریم و بستر رودخانههای استان اصفهان در کنترل و پیشگیری از سیلاب تاکید شد.
او افزود: مطالعات یک هزار و ۶۰۰ کیلومتر از بستر و حریم رودخانههای استان اصفهان توسط شرکت آب منطقهای اصفهان انجام و به سازمانهای مختلف ابلاغ شد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با موظف دانستن استعلام از حریم و بستر رودخانه توسط دستگاههای ذی ربط تصریح کرد: تاکنون بالغ بر ۵۱۴ کیلومتر از اراضی بستر و حریم رودخانه زاینده رود توسط شرکت آب منطقهای استان اصفهان آزاد سازی شده است که این آزادسازی در بستر و حریم رودخانههای دیگر استان اصفهان به ۳۹۵ هکتار میرسد.
او افزود: تیمهای گشت و نظارت در پایش شبانه روزی به پاکسازی حریم و بستر رودخانهها مشغول هستند.
شیشه فروش با اشاره به لایروبی ۵۲۰ کیلومتر از مسیل رودخانههای استان اصفهان گفت: تاکنونساماندهی ۲۴۵ کیلومتر از بستر و حریم رودخانههای فصلی در استان اصفهان و ۷۰ کیلومتر از بستر و حریم رودخانه زاینده رود انجام شده است.
او با بیان نصب تابلوهای هشدار سیل در مناطق پرخطر سیلابی گفت: بر روی بیش از ۸۰ درصد مناطق سیل خیز مطالعات انجام شده و دستورات لازم به شهرداریها و دهیاریها در اطلاع رسانی و آموزش به شهروندان در نحوه برخورد با سیلاب ابلاغ شده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به طرحهای منابع طبیعی در پیشگیری از سیلاب ابراز داشت: تاکنون ۱۴ پروژه در ۷۴ هزار هکتار از اراضی شهرستانهای کاشان، آران و بیدگل، نایین، شهرضا و سمیرم با هدف پیشگیری و کنترل از سیلاب انجام شده است.
او اضافه کرد: در سال گذشته، اداره کل منابع طبیعی استان اصفهان ۱۴ پروژه و به اعتبار ۲۳ میلیارد تومان با هدف پیشگیری و کنترل از سیلاب، کنترل از فرسایش خاک و تغذیه آبهای زیرزمینی را به انجام رساند؛ امسال هم با اعتبار ۵۵ میلیارد تومان ۲۸ پروژه پیشگیری از سیلاب در سطح استان اصفهان در دستور کار دارد.
شیشه فروش با اشاره به اعلام به موقع سیستمهای پایش وضعیت جوی توسط سازمان هواشناسی استان اصفهان گفت: ایستگاههای هواشناسی میزان بارندگیها را ثبت خواهند کرد و پیش بینی وضعیت هوا به شهروندان اطلاع رسانی میشود؛ اداره کل جهاد کشاورزی هم با آموزشهای لازم در کشت پاییزه، کشاورزان را از مخاطرات سیلاب و سرمازدگی و صاعقه آگاه میکند.
انتهای پیام/م
منبع:مهر