به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ،مسعود گلشیرازی رئیس اتاق بازرگانی اصفهان با بیان اهمیت شاخص فضای کسب و کار در حجم سرمایه گذاری، تولید، اشتغال و شاخصهای کلان اقتصادی استان و کشور اظهار کرد: هیئت رییسه و هیئت نمایندگان دوره نهم اتاق اصفهان با توجه به اهمیت موضوع، بهبود فضای کسب و کار استان، شاخصگرایی و کمک به رفع مشکلات فعالان اقتصادی را در اولویت اهداف و برنامه خود قرار داده اند.
او بهبود شاخص فضای کسب و کار استان از ۶.۳۳ به ۶.۱۰ را حاصل عزم راسخ استاندار اصفهان برای تحقق شعار رونق تولید، همراهی و حضور مستمر و موثر رییس کل دادگستری و دادستان استان در جلسات این شورا، وفاق، همدلی و همراهی دستگاههای اجرایی با پارلمان بخش خصوصی اصفهان، نقش موثر تشکیل کمیته حمایت قضایی در رفع مشکلات قضایی و حقوقی فعالان اقتصادی و همچنین برگزاری منسجم و اثر بخش جلسات شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی و ستاد تسهیل استان در سال جاری دانست.
دبیر شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان اصفهان افزود: در سال ۱۳۹۸ شاهد بهبود نسبی شاخص فضای کسب و کار استان در فصل بهار و تابستان بودیم به نحوی که این شاخص از ۶.۴۷ در سال ۱۳۹۷ به ترتیب به ۶.۳۳ و ۶.۱۰ در بهار و تابستان سالجاری بهبود یافت.
گلشیرازی کاهش فاصله شاخص فضای کسب و کار استان با میانگین کشور از ۰.۱۶ به ۳، ۰.۰ را در فصل گذشته نشان دهنده بهبود نسبی این شاخص در استان عنوان و تصریح کرد: به رغم این بهبود، همچنان فضای کسب و کار استان از شرایط مطلوب فاصله داشته و نیازمند همراهی و تعامل همه سازمانهای دولتی و حاکمیتی برای بهبود بیش از پیش فضای کسب و کار اصفهان به منظور ایجاد رونق تولید، افزایش سرمایه گذاری و اشتغالزایی در استان هستیم.
در ادامه این گزارش آمده است که قانون بهبود مستمر محیط کسب وکار در سال ۱۳۹۰ در مجلس شورای اسلامی تصویب شد که به موجب این قانون، به منظور اطلاع سیاستگذاران از وضعیت محیط کسب و کار کشور، شاخصهای ملی و استانی محیط کسب و کار به طور سالانه و فصلی با همکاری اتاقهای بازرگانی، تعاون و اصناف کشور استخراج و معرفی میشود.
بر مبنای آخرین گزارش، شاخص فضای کسب و کار کشور و اصفهان به ترتیب از ۶.۱۷ و ۶.۳۳ در بهار به ۶.۰۷ و ۶.۱۰ در تابستان ۹۸ بهبود یافت. این شاخص عددی بین یک تا ۱۰ بوده که کاهش آن نشان دهنده بهبود فضای کسب و کار است.
انتهای پیام/م