عضو کمیته استیناف صدور مجوز حرفه‌ای گفت: در حال حاضر لیگ برتر زیر ذره‌بین است و حتما باید مدارکشان را کامل کنند، اگر این استاندارد‌ها را رعایت کنیم به نفع فوتبال است.

اولیایی: سال آینده باشگاهی مجوز ملی نگیرد نمی‌تواند در لیگ شرکت کندبه گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، کاظم اولیایی عضو کمیته استیناف صدور مجوز حرفه‌ای در نشست خبری گفت: امسال برای اولین سال است که تمام مراحل مجوز استانداردسازی به فدراسیون فوتبال تحویل داده شده است. برای این کار سه مرحله پیش بینی شده؛ اول دپارتمان، دوم کمیته بدوی و سوم کمیته استیناف. همین دیروز ۲ اعتراض از باشگاه‌های سایپا و فولاد خوزستان داشتیم که با بررسی‌هایی که انجام شد صورت جلسه‌ای صورت گرفت.

تنها ۵۰ درصد تیم‌های ما مجوز حرفه‌ای دارند

عضو کمیته استیناف صدور مجوز حرفه‌ای در خصوص رسیدگی به اعتراض ۲  باشگاه فولاد و سایپا گفت: کمیته استیناف بعد از جلسه‌ای که تشکیل داد در مورد باشگاه فولاد با وجود واجد شرایط بودن سرمربی بزرگسالان این تیم و عدم ضمیمه مدارک او مشخص شد که مدارک را باشگاه ارسال نکرده، مربی فولاد مدرک پرولایسنس را داشته، اما این مدرک ضمیمه نشده بود و به همین خاطر کمیته بدوی این باشگاه را حائز شرایط اخذ مجوز بین‌المللی ندانست. ما ۲ مجوز ملی و بین‌المللی داریم. پس از این باشگاه فولاد مدارک سرمربی را ارسال کرد. ما این را بی‌انضباطی را مسئول اداری مربوطه دانستیم و به باشگاه تذکر جدی دادیم و به این ترتیب باشگاه فولاد را حائز شرایط اخذ مجوز حرفه‌ای دانستیم. تنها ۵۰ درصد تیم‌های ما مجوز حرفه‌ای دارند.


بیشتر بخوانید: مهدی: ورزش ما از لحاظ قانونی حرفه‌ای نیست/ بدهی باشگاه‌ها در تمام پرونده‌ها مانند نقل و نبات است


اولیایی در خصوص رسیدگی به اعتراض به باشگاه سایپا گفت: در مورد سایپا باید بگویم ما استعلام کردیم، سرمربی آن‌ها مجوز پروفشنال نداشت. پس به این ترتیب آرای کمیته بدوی تایید شد و سایپا را مجاز به اخذ مجوز حرفه‌ای ندانستیم. آرای فوق قطعی بوده و در مورد مقرر به AFC ارسال می‌شود.

وی در پاسخ به این سوال که بعضی از باشگاه‌ها که نتوانستند مجوز حرفه‌ای دریافت کنند در آینده چه سرنوشتی خواهند داشت، گفت: این صدور مجوزها، چون تازه شروع شده ما موظفیم به باشگاه‌ها یادآوری کنیم که شما باید این مسیر‌ها را بروید. طبیعتا توقع نداریم که باشگاه تمام این آمادگی را داشته باشند، چون بخشی از این‌ها به زیرساخت‌ها مربوط  و ممکن است سال‌های بعد هم ایجاد نشود. این موضوع عقبه‌ای دارد، در حال حاضر گل گهر هم مجوز حرفه‌ای مشروط گرفته، یک ماه به این باشگاه فرصت دادیم که مدارکش را تکمیل کند. سه تیم سایپا، پیکان و گل گهر به علاوه هفت تیم دیگر.

باشگاه‌ها به سمت گرفتن مجوز ملی بروند

اولیایی تاکید کرد: اگر همین شرایط را در اول فصل داشتیم، من می‌گفتم باید لیگ را با ۱۰ تیم شروع کنیم. ولی برای شروع، چون مجوز ملی ندارند در مسابقات دیگر می‌توانند شرکت کنند، اما در مسابقات لیگ نمی‌توانند. خود سازمان لیگ پیشنهاد داده تیم‌هایی که در لیگ ایران می‌خواهند شرکت کنند باید دارای ضوابطی باشند غیر از ۱۰ تیم بقیه تیم‌ها حائز اخذ مجوز ملی نیستند، پس اگر قرعه‌کشی عقب می‌افتد، این مشکل پیش می‌آمد این تیم‌ها در مسابقات سال آینده نمی‌توانستند حضور داشته باشند. توصیه من این است برای اینکه سال آینده مشکل پیدا نکنند برای ارسال مدارک سریع‌تر اقدام کنند تا سال آینده برای حضور در مسابقات لیگ برتر و لیگ یک مشکلی به وجود نیاید. در حال حاضر لیگ برتر زیر ذره‌بین است و حتما باید مدارکشان را کامل کنند. ما اگر این استاندارد‌ها را رعایت کنیم به نفع فوتبال و ساختار و پیشرفت آن است. ما اصرار بر اجرای استاندارد‌ها داریم. این استاندارد‌ها بخشی خواست فدراسیون فوتبال است و بخشی خواست سازمان‌های بالادستی است.

اولیایی در پاسخ به این سوال که پس اگر سال آینده باشگاهی مجوز ملی نداشته باشد نمی‌تواند در لیگ برتر شرکت کند، گفت: قطعا همین طور است. ان‌شاالله باشگاه‌ها به سمت گرفتن مجوز ملی هم بروند. من دیروز در جلسه‌ای با حضور مهدی تاج توضیح دادم و جمع‌بندی این بود که حتما مجوز ملی برای حضور در رقابت‌های باشگاهی لازم است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار