به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، منصور سیفی، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان اردبیل با اشاره به اینکه در سالجاری برای اثربخشی هر چه بیشتر فرصتهای شغلی ایجاد شده طرح «راهبران شغلی» اجرا میشود، گفت: تصویب ۶۰ طرح «راهبران شغلی» در سالجاری، نتایج مطلوبی را در پی داشته است که به دنبال افزایش چنین طرحهایی برای بهرهمندی گستردهتر خانوار تحت حمایت هستیم.
او با بیان اینکه تدابیر بسیاری برای خوداتکایی خانوار تحت حمایت در نظر گرفته شده است، افزود: با همکاریهای گستردهتر، به کارگیری ایدههای برتر و تصویب طرحهای «راهبران شغلی» خواهیم توانست شاهد توانمندسازی اقشار آسیبپذیر جامعه باشیم.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان اردبیل با اشاره به اینکه مددجویان تحت حمایت پس از فراگیری آموزشهای لازم شغلی میتوانند به خوبی کارآفرینان و صاحبان مشاغل را در زمینه تولید محصولات کیفی و عرضه به بازار یاری کنند، بیان کرد: کارخانهها، شرکتها و موسسههای صنعتی میتوانند یکایک مددجویان آموزش دیده را که گواهی مهارت اخذ کردهاند، در فعالیتهای خود به کار گمارند.
سیفی با بیان اینکه ۱۰۰۰ نفر از مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان اردبیل در هفت ماهه نخست سالجاری با حضور در کارگاههای آموزشی فنی و تخصصی مهارتهای لازم را فرا گرفتهاند، گفت: فرصت بسیار مناسبی است که صاحبان مشاغل با به کارگماری مددجویان آموزش دیده، علاوه بر رونق تولید به توانمندی اقشار آسیبپذیر جامعه نیز کمک کنند.
او با اشاره به اینکه با اجرای طرح «راهبران شغلی» درصدد هستیم گام مؤثری برای پایدارسازی اشتغال مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان اردبیل برداریم، اعلام کرد: ارائه آموزشهای مرتبط با اشتغال، تأمین مواد اولیه، حذف واسطهها و تضمین خرید محصولات تولیدی از جمله مزیتهای طرح «راهبران شغلی» است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان اردبیل با بیان اینکه از کارآفرینان و صاحبان مشاغل خواستاریم تا در قالب طرح «راهبران شغلی» یاریگر کمیته امداد در ایجاد اشتغال پایدار برای خانوار تحت حمایت باشند، افزود: همکاریهای گستردهتر در این زمینه مسیر توانمندسازی مددجویان را هموارتر کرده و استقلال اقتصادی آنها را رقم خواهد زد.
سیفی با اشاره به اینکه در زمینه فرش و گلیم ۱۵ طرح «راهبران شغلی» به تصویب رسیده است، گفت: اجرای طرحهای گلیمبافی، قالیبافی و فرشبافی توسط مددجویان تحت حمایت زود بازده است و بازار مناسبی برای فروش دارد که راهبران شغلی با استفاده از این ظرفیت میتوانند به یاری آنها بشتابند.
او با بیان اینکه شناسایی طرح اجرایی، بررسی کارشناسی طرحها، برنامهریزی، سازماندهی، پیادهسازی و بهرهبرداری نهایی از مراحل فرایند اجرای طرحهای «راهبری شغلی» محسوب میشود، افزود: در طرح «راهبران شغلی»، کارآفرینان و صاحبان مشاغل در یک عرصه خاص تولیدی مشغول به فعالیت هستند که پس از طی مراحل مربوطه زمینه همکاری کمیته امداد استان اردبیل با آنها برای ایجاد اشتغال پایدار مددجویان تحت حمایت فراهم میشود.
انتهای پیام/ح