به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر از کسانی هستید که خواهان سلامت قلبشان هستند یا کسانی که از مشکلات قلبی مثل سکته میترسند در هردو صورت راهی جز تقویت سلامت قلبتان ندارید، بنابراین بهتر است از عادتهایی که ناخواسته به این اندام مهم آسیب میرسانند آگاه باشید.
موارد زیر را در این زمینه در نظر داشته باشید.
کمخوابی:
به گفته محققان کلینیک عملکرد قلب و عروق میشیگان، خواب ناکافی در طول شب، تاثیری دومینویی در بدن ایجاد میکند. ابتدا میزان هورمون آدرنالین در بدن افزایش مییابد و به دنبال آن هورمونهای استرس تولید میشود. این شرایط به نوبه خود فشار خون و ضربان قلب را افزایش میدهد و در نهایت به قلب آسیب میرساند.
استفاده نکردن از نخ دندان:
دستکم یکبار استفاده از نخ دندان در طول روز، به تقویت سلامت قلب کمک میکند. برخی کارشناسان میگویند باکتریهایی که بر اثر استفاده نکردن از نخ دندان در پلاکهای دندانی ایجاد میشوند وارد جریان خون شده و به قلب آسیب میرسانند. همچنین این میکروبها باعث ایجاد التهاب گسترده در بدن از جمله در اطراف قلب میشوند. استفاده از نخ دندان عادت سادهای است که میتواند تفاوت زیادی در سلامت قلب ایجاد کند.
زندگی یا کار در محیط پر سر و صدا:
مطالعهای که نتایج آن در نشریه پزشکی حرفهای و محیطی منتشر شد نشان داد افراد دارای مشکلات مرتبط با شنوایی، دو تا چهار برابر بیشتر در معرض مشکلات قلبی قرار دارند. کارشناسان میگویند سروصدای مستمر باعث میشود میزان هورمونهای استرس تا سطح خطرناکی افزایش بیابد و ضربان قلب و فشار خون را افزایش دهد. هورمون کورتیزول نیز عامل جهش میزان قند خون است. بالا رفتن مکرر قند و فشار خون بهتدریج سلامت قلب را تحت تاثیر قرار میدهد.
خروپف کردن:
خروپف یکی از علائم آپنه خواب است. آپنه خواب باعث میشود هنگام خواب، تنفس به طور مکرر قطع شود. این شرایط، فشارخون را بالا میبرد و فشار بیشتری بر قلب وارد میکند. اگر هنگامی که از خواب بیدار میشوید احساس خستگی دارید در مورد آپنه خواب با پزشک مشورت کنید.
منبع: جام جم
انتهای پیام/