به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، آرش فرزام صفت معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان به نقش پروژههای مذکور در توسعه اشتغال و اقتصاد استان اشاره کرد و گفت: در سال جاری مبحث رونق تولید و توسعه اشتغال بیش از پیش در استان مورد توجه قرار دارد، از اینرو بانکها باید با ارائه راهکارهای سازنده در جهت تحقق اهداف تدوین شده کوشا باشند چرا که جبران کاستیها با رفتار روزمره و عادی اتفاق نمیافتد و نیازمند تحرک جدی و عملکرد جهشی دستگاه هاست.
او بر لزوم تسریع در ارائه خدمات بانکی به طرحهای ارائه شده از سوی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان تاکید کرد و افزود: در جهت تسریع در روند حل مشکلات حوزه بانکی صنایع استان، هیات خبرگان بانکی و اقتصادی با عضویت چندتن از همکاران شبکه بانکی استان، فعالان بخش خصوصی و اقتصادی تشکیل شده تا پروندههایی که بین متقاضیان و بانکها به نتیجه مطلوب نرسیده، در این هیات مورد داوری و تصمیم قاطع قرار گیرد.
فرزام صفت تاکید کرد: مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گیلان ظرف ده روز نسبت به ارائه گزارش نظارتهای صورت گرفته از واحدهای تولیدی و صنعتی که در تسهیلات بانکی دریافت کرده اند، اقدام نماید.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان به نقش پروژههای مصوب ستاد اقتصاد مقاومتی در توسعه فضای کسب و کار اشاره و افزود: مدیران باید به صورت کنشی با مشکلات مواجه شوند نه واکنشی و ارائه راهکار کنند نه صرفاً بیان موانع. وی افزود: اگر مدیران برای رفع مشکل حتی یک واحد تولیدی، بارها پشت دراتاق روسایشان در مرکز بنشینند هم عمل ناصوابی نیست.
معاون اقتصادی استاندار ضمن برشمردن سیاستها و تاکیدات مقام عالی استان در جهت ارتقای تولید و صادرات، از مدیران بانکهای عامل خواست تا با حساسیت و جدیت بیشتری نسبت به جذب اعتبارات سهم استان اقدام کنند.
انتهای پیام/آ