به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، حمیدرضا دانش معاون بهبود تولیدات گیاهی اداره کل جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: امسال ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی این استان زیر کشت محصول زعفران رفت.
او با بیان اینکه میانگین تولید زعفران از مزارع استان ۴ کیلوگرم در هر هکتار است پیش بینی کرد: از این سطح ۸۰۰ کیلوگرم زعفران برداشت شود.
دانش اضافه کرد: با توجه به شرایط اقلیمی در استان طی چند سال گذشته کشاورزان به سمت محصولات با نیاز آبی کمتر از جمله زعفران روی آوردند.
او ادامه داد: امسال ۴۰ هکتار به سطح زیر کشت زعفران در چهارمحال و بختیاری افزوده شد.
دانش گفت: برداشت زعفران در استان چهارمحال و بختیاری از اواخر مهر ماه آغاز شد و تا اواسط آبان ۹۸ ادامه دارد.
او افزود: بیشترین سطح زیر کشت محصول زعفران در شهرستان کیار است.
انتهای پیام/ف