گل ماهور یا خرگوشک
معمولا از گیاه خرگوشک برای درمان سرماخوردگی، آنژین و برونشیت، و تسکین حالتهای عصبی، اضطراب، اختلالات ضربان قلب و ناراحتیهای معده و همچنین درد مفاصل و بهبود زخمها و سوختگی استفاده میکنند. همچنین این گیاه میتواند ناراحتی تنفسی مانند آسم، سرفههای مزمن و ذاتالریه را هم درمان کند و خلط آور است. علائم بیماریهایی مانند اسهال، بواسیر و عفونت مثانه را بهبود میدهد و با انگلها مقابله میکند.
خرگوشک میتواند بر رشد موی سر و ابروها و مژهها تاثیر به سزایی بگذارد. عصاره روان برگ خرگوشک به عنوان تونیک، ترمیم کننده و بازگرداننده سلامت مو و پوست سر مشهور است. مصرف موضعی این فرآورده به عنوان ضد ریزش مو، ترمیم کننده و بازگرداننده سلامت موی سر و ابروها و ضد شوره و چربی توصیه میشود. افرادی که موهای خیلی خشک دارند حتما موقع مصرف، این محلول را با مقداری روغن بادام مخلوط کنند. بهتر است افراد هر ۲ روز یک بار شستشو و ماساژ با این روغن را انجام دهند.
خوردن بهترین مواد غذایی در زمستان
در فصلهای مختلف بدن تحت تاثیر تغییرات آب و هوایی قرار میگیرد. به همین دلیل، بدن در زمستان به مقدار زیادی ویتامین و انرژی بیشتری نیاز دارد. در واقع، تغییر در رژیم غذایی در هر فصلی ضروری است، زیرا با این کار با سوخت رسانی درست به بدن کمک خواهیم کرد.
افراد حتما عسل را در صبح روزهای زمستانی مصرف کنند. عسل میتواند بهترین جایگزین عالی برای شکر باشد و به عنوان شیرین کننده استفاده شود. افراد در طول فصل سرد بیشتر از آن استفاده کنند، زیرا بدن را گرم نگه داشته و با عفونتها و ویروسهایی که ممکن است باعث سرماخوردگی شوند مبارزه خواهد کرد. هر روز یک قاشق غذاخوری عسل خورده یا آن را با یک لیوان آب گرم یا شیر مخلوط کرده و بنوشید.
گنجاندن سبزیهایی مثل اسفناج در رژیم غذایی ضروری است. اسفناج مقدار زیادی آنتی اکسیدان و ویتامینهای A و C را دارد. اسفناج برای پوست و مو مفید بوده و برای بدن آهن، پروتئین و مواد معدنی فراهم میکند. به علاوه این ماده غذایی، به پیشگیری از آسم هم کمک خواهد کرد. سبزیجاتی مثل هویج، چغندر، شلغم و سیب زمینی نه تنها حاوی مواد مغذی مختلف هستند، بلکه در فصل سرد هم به وفور یافت میشوند. هویج حاوی مقدار زیادی ویتامین A بوده و برای پوست مفید است، و به مبارزه با سرماخوردگی و دیگر عفونتهای شایع کمک میکند.
مرکبات به خصوص پرتقال از جمله میوههای فصلی هستند. پرتقال، انگور و نارنگی سرشار از ویتامین C بوده و برای پوست و سوخت و ساز بدن مفید هستند. این میوهها همچنین با سرماخوردگی مبارزه کرده و مصرف منظم آنها ویروسها را از بدن دور نگه خواهند داشت. فیبر موجود در آنها به کنترل کلسترول هم کمک میکند. مصرف سیر در فصل زمستان بسیار مفید خواهد بود. سیر بدن را در طول زمستان گرم نگه داشته و خواص ضدباکتریایی و ضدویروسی آن با بیماریهای مختلف مبارزه خواهد کرد.
بیشتر بخوانید: داروی تقویت حافظهای که موجب سقط جنین میشود/ چرا برخی افراد همیشه گرسنهاند؟
جوش زدن ناشی از چه عواملی است؟
هر جوشی در بدن دلیل خاصی دارد و می تواند حاکی از بروز یک بیماری یا مشکل در ناحیه خاصی از بدن باشد. برای رفع جوشها باید غذاهای فرآوری شده کمتری مصرف کنید و همچنین از خوردن غذاهای آماده (فست فودها) پرهیز کنید. میزان چربی را در رژیم غذایی خود کاهش دهید. آب بیشتر بنوشید و غذاهای خنک کننده همچون خیار را بیشتر بخورید.
جوش یا لک در یک ناحیه از صورت نشان دهنده مصرف مواد غذایی چرب یا لبنیات است. همچنین حساسیت غذایی را نشان میدهد. پس بهتر است به مواد تشکیل دهنده آنچه که میخورید توجه کنید. برای رفع این مشکلات بهتر است روزی ۳۰ دقیقه ورزش سبک انجام دهید و خواب کافی داشته باشید تا کبد خوب استراحت کند. هر لکه یا جوش در اطراف چشم و حتی سیاهی دور چشم نشان دهنده اختلالات کبدی و کمآبی بدن است، پس بیشتر آب بنوشید.
عوارض کرفس
کرفس با توجه به خواص و فواید زیادی که دارد اگر بی رویه مصرف شود زمینه ساز بروز بسیاری از بیماریهای خطرناک در بدن خواهد شد. استفاده از رژیمهای غلط کرفس، عوارضی همچون گود رفتن زیر چشم ها، لاغر شدن صورت، بالا رفتن چربی خون، عصبی شدن، زود رنج شدن، کم شدن آب زیر پوست را در پی دارد.
استفاده روزانه از آب کرفس به هیچ عنوان به افراد توصیه نمیشود چرا که کرفس از سبزیهایی است که (اگزالات) فراوانی دارد و تجمع اگزالات در بدن، به خصوص در افرادی که کلیه و مثانه سنگ ساز دارند، میتواند باعث به وجود آمدن یا بزرگتر شدن سنگهای اگزالاته شود. دریافت بیش از اندازه اگزالات عاملی مهم در از بین رفتن عناصر ۲ ظرفیتی مانند کلسیم، روی، فسفر، منیزیم و منگنز بوده که برای بدن بسیار ضروری هستند و کمبود آنها نیز بسیار خطرناک است. افرادی که مبتلا به صرع هستند نباید کرفس مصرف کنند. افرادی که دچار اسهال هستند باید از خوردن کرفس خودداری کنند. مصرف کرفس و تخم کرفس برای زنان باردار نیز توصیه نشده است و موجب سقط جنین هم خواهد شد. حتی ممکن است منجر به صرعی کودک شود.
انتهای پیام/