به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سوپ تخم مرغ، سوپی متشکل از سبزیجات و تخم مرغ است که به ویژه برای کودکان بسیار مناسب است. برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیهی سوپ تخم مرغ، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
آب مرغ: چهار و نیم پیمانه
نشاستهی ذرت: دو قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل: یک قاشق چایخوری
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
پیازچه: دو عدد
مخلوطی از ذرت، نخودفرنگی و هویج خرد شده: یک پیمانه
تخم مرغ: سه عدد
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
پیازچه برای تزیین
طرز تهیه:
چهار پیمانه از آب مرغ را به همراه زنجبیل، سیر، نمک و پیازچه، در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا شروع به جوشیدن کند.
پیازچهها را از آب مرغ خارج میکنیم و مخلوط ذرت، نخودفرنگی و هویج را به آب مرغ میافزاییم.
در ظرفی جداگانه نصف پیمانه آب مرغ باقی مانده را ریخته و با نشاسته مخلوط میکنیم. پس از حل شدن نشاسته، آن را به سوپ اضافه میکنیم.
تخم مرغها را در ظرفی ریخته و پس از مخلوط کردن به آرامی به سوپ اضافه میکنیم. در هنگام اضافه کردن تخم مرغها، سوپ را به آرامی هم میزنیم.
در پایان، فلفل سیاه را به سوپ اضافه کرده و حرارت را کم میکنیم تا سوپ، جا بیفتد.
سوپ آماده شده را در ظرف مناسبی ریخته و با برشهای پیازچه، تزیین میکنیم.
منبع: تابناک باتو
انتهای پیام/