او افزود: امیدواریم که یک همت عالی از سوی دولت ایجاد شود که دانشجویان را به امرازدواج تشویق کند و در جهت ایجاد خوابگاههای متاهلین اقدامات بیشتری صورت گیرد.
پورحسن با اشاره به اینکه دانشجویان ما در مراکز آموزشی عالی در سنینی هستند که بحث ازدواج و تشکیل خانواده از جمله ضرورتهاست، گفت: باید در این زمینه به طور جدی وارد عمل شد که تاکنون نیز اقدامات موثری در این زمینه صورت گرفته است.
او ادامه داد: در همه دانشگاهها جشنهای ازدواج دانشجویی و مقدمات مربوط به این ازدواجها همچون کارگاههای آموزشی نهادینه شده است که از این جشنها و کارگاههای آموزشی برای آشنایی جوانان با ازدواج و مفاهیم آن استفاده میشود تا زندگی آسانی داشته باشند.
این استاد دانشگاه افزود: دانشجویان در یک اجتماع کوچک به نام دانشگاه بیشتر و بهتر با یکدیگر آشنا میشوند، بنابراین میتوان تسهیلاتی به دانشجویان ارائه کرد و ازدواج دانشجویی را گسترش داد.
او تصریح کرد: دانشگاه محیطی مناسب برای همسریابی است که میتوان برای جلوگیری از برخی معضلات قبل از ازدواج، با ورود به دانشگاه و اجرای کلاسهای همسریابی برای دانشجویان، ذهن دانشجویان را برای انتخابی درست و آگاهانه آماده ساخت.
پورحسن اظهار کرد: حرکتی که در زمینه ازدواج دانشجویی آغاز شده، حرکت درستی است، اما برای شکلگیری فرهنگ ازدواج ساده باید ابعاد فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و مسائلی همچون سنتها و فرهنگ خانواده و ... را نیز در نظر گرفت و غیرعجولانه و با کار کارشناسی برای رسیدن به هدف پیش رفت.
او گفت: یکی از مزایای ازدواج دانشجویی این است که دانشجو دیگر در حاشیه نیست و با خیال راحت انتخاب خود را انجام میدهد و به این ترتیب باانگیزه به تحصیل و کار میپردازد.
پور حسن ابراز کرد: بررسیها نشان داده است که معمولاً پیشرفت اقتصادی بعد از ازدواج صورت میگیرد و فساد اخلاقی و بزهکاری کاهش مییابد و روابط در جامعه سالم میشود.
او در پایان گفت: ازدواج حلّال بسیاری از مسائل اخلاقی و معنوی است؛ چراکه دانشجویان در دوران سخت بمباران اخلاقی، جنسی قرار دارند که با ازدواج دانشجویی، دانشجو با خیال راحت همسر خود را انتخاب میکند و بسیاری از مسائل او حل میشود.
انتهای پیام/