علی اسدی رئیس دفتر سلامت روان وزارت بهداشت در گفتوگو با خبرنگارحوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به بررسی سلامت روح و روان دانش آموزان اظهار کرد: اختلال روحی و روانی و سلامت روان دانش آموزان یکی از اولویتهای وزارت بهداشت محسوب می شود به طوری که در پایگاههای بهداشت و مراکز جامع سلامت سنجشهای سلامت روان دانش آموزان میشود و در صورت بروز مشکلی به کارشناسان روانشناس ارجاع داده میشوند.
او ادامه داد: وزارت بهداشت طرح نماد را با هدف پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و ارتقای سلامت روان دانش آموزان با همکاری وزارت آموزش و پرورش در کشور اجرا میکند و خدمات سلامت روان به وسیله مراقبان سلامت و کارشناس روانشناس به دانش آموزان در سراسر کشور داده میشود.
اسدی تاکید کرد: امروزه اجرای طرح نماد به صورت پایلوت در برخی از مناطق کشور آغاز شده است و در صورت کسب نتایج خوب به زودی در سراسر کشور اجرا میشود.
رئیس دفتر سلامت روان وزارت بهداشت بیان کرد: کارشناسان مشاوره برای بررسی سلامت روان و پیشگیری از بروز آسیبهای اجتماعی به مدارس سراسر کشور اعزام میشوند یا به هنگام مراجعه دانش آموزان به پایگاه بهداشت و مراکز جامع خدمات سلامت، سلامت روح و روانی آنها به همراه دیگر مسائل بهداشتی سنجیده می شود و در کارنامه سلامت دانش آموزان به ثبت میرسد.
بیشتر بخوانید: چند درصد ایرانیها از اختلال روانی رنج میبرند؟
او ادامه داد: در حال حاضر کارشناسان سلامت روان وزارت آموزش و پرورش خدمات قابل توجه و خوبی در سراسر کشور ارائه میدهند و خوشبختانه باید بگویم که مراکز روان شناختی و کارشناسان سلامت روان وزارت آموزش و پرورش از پتانسیل خوبی برخوردار هستند و وزارت بهداشت جهت پیشگیری از بروز آسیبهای روحی و روانی دانش آموزان و ارتقای سلامت روان آنها از طرحهای آموزش و پرروش و سازمان بهزیستی استقبال میکند.
انتهای پیام /